LEHDISTÖTIEDOTTEET

Latest Press Release

Latest Press Release

Puolen suomen kuorma-autokauppa

Lue Konepörssi-lehden 1/2020 artikkeli Wetteri Powerin toiminnasta.

Lataa artikkeli tästä Format PDF Size 1 MB

Kääntymisvaroitin testikäytössä

Ajankohtaista Wetteri Powerilta

5 matches

1 of 1

  • Aitojen Volvo varaosien takuu parani entisestään. 1.1.2018 alkaen Volvon asentamilla varaosilla on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa varaosat, työt ja seurannaisvauriot.

  • Oulujokivarren Kuorma-autoilijat ry järjesti Muhoksella ja Utajärvellä liikenneturvallisuustapahtuman jonka tavoitteena oli liikenneturvallisuuden parantaminen. Erityisesti keskityttiin tilanteeseen jossa lapsi liikenteessä kohtaa kuorma-auton, sekä kiinnitettiin huomiota siihen millaisia katvealueita kuorma-auton tai raskaan ajoneuvoyhdistelmän ympärille jää. Oppilaille näytettiin konkreettisia esimerkkejä mistä kuljettaja ei voi heitä havaita. Lisäksi harjoittelimme turvallista suojatien ylitystä. Oppilaat pääsivät myös tutustumaan kuorma-autoon niin ulkoa kuin sisältä.

  • VRJ Pohjois-Suomi Oy on hankkinut Wetteri Power Oy:ltä viisi uutta viisiakselista Volvo FH16 Euro6 kuorma-autoa kotimaisilla päälirakenteilla. Hankinnan tavoitteena on parantaa maa-ainestoimitusten tehokkuutta, toimitusvarmuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

  • News

    2016-08-03

    Koeajokiertue 2016

    Tervetuloa kokemaan Volvo Trucksin uusi ryömintävaihteisto koeajokiertueelle syksyllä 2016. Kiertue vierailee 28 paikkakunnalla ympäri Suomen. Koeajattavana on mm. Volvo FH16 750 8×4 tehdasvalmiita WoodPro-puutavarayhdistelmiä.

5 matches

1 of 1

Haluatko esittää kysymyksiä?

Poikkea käymään, pirauta heille tai sovi tapaaminen.

Olemme täällä sinua varten