Ajankohtaiset Volvo Trucks huoltotarjoukset

Varaa huoltoaika tai piipahda toimipisteellämme!

ALKUPERÄISET VARAOSAT | MERKKIKOULUTETUT MEKAANIKOT

Aito Volvo Huolto

Pitää autosi huippukunnossa ja tuottavassa työssä tien päällä. Emme tingi laadusta koskaan. Aidon Volvo Huollon takuuna on pätevät mekaanikot, jotka käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Näin voimme taata parhaan mahdollisen käyttöasteen Volvo kuorma-autollesi.

Format PDF Size 1 MB Lataa ajankohtaiset Volvo Trucks -huoltotarjoukset
Tiesitkö, että Volvon tehdaskunnostettu I-Shift kytkin irtikytkee voimansiirron noin 10 miljoonaa kertaa käyttöikänsä aikana? Jos joka kerta vastaisi yhtä askelta, täytyisi juosta 250 maratonia saavuttaakseen vastaavan lukeman. Kestävyydestä puheen ollen?

Volvon alkuperäinen tehdaskunnostettu kytkin

Jokaisen vaihteenvaihdon yhteydessä kytkimen on toimittava luotettavasti ja tasaisesti toimintaympäristössä, jossa vallitsee korkea lämpötila ja kitka. Volvon kestävä tehdaskunnostettu I-Shift-kytkin on suunniteltu toimimaan tässä vaativassa ympäristössä minimaalisella tehokkuuden menetyksellä. Mukautetun vaihteisto-ohjelmiston ohjaamana se varmistaa pehmeät liikkeellelähdöt ja vaihteenvaihdot ja harmonisen ajokokemuksen.
 

  • Korkea lämmönkestävyys vähentää häipymisriskiä
  • Suuri kitkapinta-ala minimoi kulumisen ja varmistaa pitkän käyttöiän
  • Vaihteisto-ohjelmisto on mukautettu eri kuljetustehtäviin, mikä varmistaa kytkimen optimaalisen suorituskyvyn – tiellä tai maastossa


Pidetään pyörät pyörimässä Aidoilla Volvo Varaosilla.

Volvon kestävä tehdaskunnostettu I-Shift-kytkin

MIKSI ALKUPERÄINEN TEHDASKUNNOSTETTU KYTKIN?

Volvon alkuperäisen tehdaskunnostetun kytkimen käyttö vähentää jätteiden määrän ja minimoi raaka-aineiden tarpeen osien valmistuksessa. Tehdaskunnostuksen avulla tuemme kestäviä kuljetusratkaisuja laadusta ja takuusta tinkimättä.
 

Volvon kytkimet on suunniteltu optimoimaan ja maksimoimaan moottorin ja vaihteiston välisen vääntömomentin suorituskyvyn. Kytkimet toimivat täydellisesti yhdessä voimansiirtolinjan muiden komponenttien kanssa varmistaen voimansiirtolinjan korkean laadun, luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Vaihteisto-ohjelmiston avulla on lisäksi mahdollista mukauttaa kytkimen toiminta jokaiseen kuljetustehtävään.

Tehdaskunnostettu kytkin on tuote, jonka laatuvaatimukset, suorituskyky ja takuu ovat samat kuin uudella kytkimellä. Vuosien tietotaidon ansiosta voimme taata tärinättömät ja sujuvat liikkeellelähdöt sekä varmistaa turvallisen ja terveellisen työympäristön ja varmat kuljetukset. Tehdaskunnostetun kytkimen valinta on epäilemättä kustannustehokkain tapa säilyttää auton alkuperäiset ominaisuudet ja samalla huolehtia ympäristöstä.

OMINAISUUDETEDUT
Suorituskyky, laatu ja kansainvälinen takuu

Samat kuin Volvon uudessa kytkimessä

Tehdaskunnostettu

Hyödyt globaalille ympäristölle ja pienemmät kokonaisomistuskustannukset

Volvon ainutlaatuiset laatuvaatimukset suojaavat liiallista kulumista ja rasitusta vastaan

Varmistaa kestävyyden, käyttöasteen ja kokonaisomistuskustannukset

Suunniteltu optimoidakseen voimansiirtolinjan suorituskyvyn

Paras suorituskyky – ajettavuus, pehmeät liikkeellelähdöt ja vaihteenvaihdot, polttoaineenkulutus ja kestävyys

Tehdaskunnostuksessa vaihdetut osat ovat aina viimeisimmän erittelyn mukaisia

Parempi suorituskyky – ajettavuus, polttoaineenkulutus, käyttöaste ja kustannussäästö

Vaihteisto-ohjelmistot on mukautettu Volvo vaihteiston ainutlaatuisen jousivoimakäyrän mukaanOptimaalinen suorituskyky kaikissa kuljetustehtävissä – pehmeät liikkeellelähdöt ja vaihteenvaihdot, parempi kestävyys

Ympäristöstä huolehtiminen on kuulunut Volvon perusarvoihin jo 1970-luvulta saakka. Esimerkiksi kytkimien päällysteissä ja vaimennuspaloissa ei käytetä yhtään asbestia tai lyijyä. Uskomme kestäviin kuljetusratkaisuihin ja olemme varmoja siitä, että Volvon tuotteet, palvelut ja toiminnot ovat kehityksen kärjessä.

I-SHIFT-KYTKIN ASENNETTUNA 2840 €

Hintaesimerkki:

Tehdaskunnostettu I-Shift-kytkin asennettuna*
FH/FM, FH(4)/FM(4) 2-, 3- ja 4-akseliset takateliautot (C- ja D -sarjan vaihteisto, ei FH16)
 

Työhön sisältyy pääakselin puhdistus, kytkinlevyn ja -sylinterin, asetelman ja silmälaakerin uusinta sekä piirturin anturin irrotus, asennus ja sinetöinti. Voimanoton irrotus/asennus sekä vauhtipyörän sorvaus veloitetaan erikseen.

Tehdaskunnostettu I-Shift-kytkin

Tehdaskunnostettujen osien autokohtainen saatavuus voi vaihdella. Mahdollisesti tarvittavat lisäosat veloitetaan erikseen.

*Hinta edellyttää vanhan osan palautuksen Volvolle, palautettavan osan EI tarvitse olla alkuperäisosa.

ILMANSUODATIN ASENNETTUNA

Puhdas ja riittävä määrä ilmaa varmistaa moottorin optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Volvon alkuperäinen ilmansuodatin istuu täydellisesti suodatinkoteloon, jolloin haitalliset hiukkaset päätyvät moottorin sijaan suodattimeen. Vankan suodatinpaperirakenteen pinta-ala on jopa 17,5 m², joka varmistaa vähintään 99,9 % suodatustehon ja riittävän ilmansaannin koko suositellun vaihtovälin ajan. Laadukas suodatinpaperi on lisäksi palamaton.
 

Hintaesimerkkejä:

Ilmansuodatin asennettuna
 

FH(4) D13: 160 €
FH16: 220 €

Työhön sisältyy suodatinkotelon sisäpintojen puhdistus.

Ilmansuodatin

VIILEYTTÄ KESÄHELTEISIIN

Varmista autosi ilmastointilaitteen toiminta hyvissä ajoin ennen kesähelteiden alkamista, niin se palvelee sinua tehokkaasti ja työvireesi pysyy parhaana mahdollisena läpi koko kesän.

Ilmastointijärjestelmän huolto 130 €

Öljy ilmastointilaitteen kompressorille, tiiviyden tarkastus ja kylmäaineen lisäys sisältyy. Tarvittava kylmäaine ja mahdolliset muut ilmastointilaitteeseen liittyvät korjaukset ja varaosat veloitetaan erikseen.

Tehdaskunnostettu ilmastointikompressori asennettuna*

FH/FM, FH(4)/FM(4) 990 €

FE, FE(3)/FL(3) 1030 €

FL 810 €

Työhön sisältyy kylmäaineen tyhjennys ja täyttö, ilmastointijärjestelmän vuototarkastus sekä öljy kompressorille. Tarvittava kylmäaine veloitetaan erikseen.

Tarjoukset ovat voimassa 31.8.2024 saakka.

Tehdaskunnostetut osat

Meillä Volvolla ympäristöstä huolehtiminen on sydänasia. Tehdaskunnostus antaa osille uuden elämän laadusta ja takuusta tinkimättä, samalla kuluu myös uustuotantoon verrattuna vähemmän energiaa ja luonnonvaroja.
 

Aidot Volvo Tehdaskunnostetut osat valmistetaan alkuperäispiirustuksia noudattaen ja ne täyttävät täsmälleen samat laatuvaatimukset kuin uudet vastaavat osat. Tehdaskunnostetuilla osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme tehdaskunnostettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Volvon alkuperäisosille tehdaskunnostettujen osien takuuaikana

Esimerkkejä Volvon tehdaskunnostettujen osien laajasta tarjonnasta:

MOOTTORI
Moottori täydellinen
Puolimoottori
Sylinterikansi
Kampiakseli
Polttoainepumppu
Yksikkösumutin
Turboahdin

Hiukkassuodatin (DPF)
NOx-anturi
AdBlue-pumppu

Äänenvaimennin
Jäähdytin
Ahtoilmanjäähdytin
Jäähdytysnestepumppu
Moottorin ohjausyksikkö

 

SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Laturi

Käynnistysmoottori

JARRUT

Jarrusatula

Paineilmakompressori

Jarrusylinteri

Ilmankuivain

Modulaattori

 

OHJAUS

Ohjausvaihde

VAIHTEISTO

Vaihteisto täydellinen

Perusvaihteisto

Perusvaihteisto lyhyt

Hallintakotelo

Kytkinsarja

Kytkinsylinteri
 

VETOAKSELI

Tasauspyörästö

YMPÄRISTÖ JA TALOUS EDELLÄ - LAADUSTA JA TAKUUSTA TINKIMÄTTÄ.

VOLVO TRUCKS OHEISTUOTTEET - 100 % AITOA KAIKESSA MITÄ TEEMME

Volvo Trucks Shop

Myös oheistuotteiden toiminta perustuu, kuten kuorma-autojen valmistus, Volvon perusarvoihin - laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. Tämä näkyy siinä kuinka suunnittelemme, hankimme, valmistamme, pakkaamme, toimitamme ja kierrätämme oheistuotteitamme.


Tutustu Volvo Trucksin laajaan oheistuotevalikoimaan ja täydennä kesälook kuntoon! Tutustu tarjontaan osoitteessa shop.volvogroup.com

 

Voit myös tilata ja noutaa tuotteet omalta jälleenmyyjältäsi ilman erillisiä toimituskuluja.

VOLVO CLASSIC VARAOSAT

Samat alkuperäisosat mutta entistä edullisemmin! Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien Volvo kuormaautomallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Huipputarjoukseen on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään 5 vuotta. Volvon asentamilla Classic Varaosilla on 2 vuoden täystakuu, koska ne ovat Aitoja Volvo Varaosia. Sinä saat laatua, sujuvia kuljetuksia ja mielenrauhaa.

Kysy lisää jälleenmyyjältäsi tai lue lisää täältä

Aidot Volvo Varaosat

Käyttämällä alkuperäisosia varmistut siitä, että autosi ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla alkuperäisosat ovat takuu autosi toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Aidoilla Volvo Varaosilla 2 vuoden täystakuu

Olemme varaosiemme laadusta niin varmoja, että annamme niille kahden vuoden täystakuun ilman kilometrirajoituksia, kun osat asennetaan Volvo huoltokorjaamolla. Annamme saman takuun myös työlle ja vastaamme lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Volvo Classic Varaosat - parhaat varaosat vanhempiin kuorma-automalleihin

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden säilymisen korkealla.

Volvo Classic Varaosa -valikoimaan on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Tarjoukset ovat voimassa 31.8.2024 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Osa tuotteista voi olla jälleenmyyjille tilaustuotteita. Alv. 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.