Ajankohtaiset Volvo huoltotarjoukset

Täältä löydät ajankohtaiset tarjouksemme. Hinnat voimassa 31.12.2022 saakka, alv. 0%.

Varaa huoltoaika tai piipahda toimipisteellämme!

Merkkikoulutetut mekaanikot, alkuperäiset varaosat ja erikoistyökalut

Aito Volvo Huolto

Pitää autosi huippukunnossa ja tuottavassa työssä tien päällä. Emme tingi laadusta koskaan. Aidon Volvo Huollon takuuna on pätevät mekaanikot, jotka käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Näin voimme taata parhaan mahdollisen käyttöasteen Volvo kuorma-autollesi.

AUTON JA PERÄVAUNUN KATSASTUSTARKASTUS

Varmista ajoneuvosi kunto ennen katsastusta. Suoritamme ajoneuvollesi perusteellisen tarkastuksen mukaan lukien lakisääteiset mittaukset. Raportoimme sinulle pienimmistäkin puutteista ja vioista, jotta voit saattaa ajoneuvosi katsastuskuntoon.

AUTO 165 €

 • Katsastustarkastus
 • Nopeudenrajoittimen tarkastus (sisältää todistuksen)
 • Jarruhidastuvuusmittaus
 • Pakokaasumittaus
 • Vikakoodien luku

PERÄVAUNU 120 €

 • Katsastustarkastus
 • Jarruhidastuvuusmittaus

Paikallinen viranomaismaksu sekä mahdolliset jarrujen säädöt ja akseliston kuormitukset veloitetaan erikseen.

ILMANSUODATIN ASENNETTUNA

Puhdas ja riittävä määrä ilmaa on elintärkeä moottorille optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. Alkuperäinen Volvo suodatin istuu täydellisesti suodatinkoteloon, jolloin haitalliset hiukkaset päätyvät moottorin sijaan suodattimeen. Vankan suodatinpaperirakenteen pinta-ala on jopa 17,5 m², joka varmistaa vähintään 99,9 % suodatustehon ja riittävän ilmansaannin koko suositellun vaihtovälin ajan. Laadukas suodatinpaperi on lisäksi palamaton.

Hintaesimerkkejä:

Ilmansuodatin asennettuna

FH(4) D13 128 €
FH16 174 €

Työhön sisältyy suodatinkotelon sisäpintojen puhdistus.

VAIHTEISTOÖLJYN JA SUODATTIMEN VAIHTO

Volvon alkuperäinen vaihteistoöljy antaa optimaalisen suojan vaihteiston komponenteille ja varmistaa yhdessä turvallisen ja luotettavan Volvo öljynsuodattimen kanssa huolettomat kilometrit ja pitkät vaihtovälit. Vaihteistolle räätälöity öljy vähentää myös polttoaineenkulutusta.

Hintaesimerkki:

Vaihteistoöljyn ja suodattimen vaihto
I-Shift C-F-sarjan vaihteistot

Kaikki käyttöolosuhteet
Synteettinen HD-vaihteistoöljy V97315

248,50 €

DIGIPIIRTURIN MÄÄRÄAIKAIS-TARKASTUS

Digipiirturin tarkastus on lain mukaan suoritettava 2 vuoden välein.

Digipiirturin määräaikaistarkastus 105,50 €
Tarkastukseen sisältyy piirturin koeajo, pariston vaihto sekä paristo.

Digipiirturin tulostusrullia 12,50 €
3 rullaa, käy kaikkiin piirtureihin

Piirturin kiekot 6,50 €
100 kpl laatikko

VENTTIILIEN JA YKSIKKÖ-SUMUTTIMIEN VÄLYSTEN SÄÄTÖ

Venttiilien ja yksikkösumuttimien välykset tulee tarkistaa ja säätää huoltosuositusten mukaisesti, jotta vältytään yllättäviltä seisokeilta. Samalla moottorin suorituskyky säilyy ennallaan ja riittävän ilmansaannin koko suunnitellun huoltovälin.

Venttiilien ja yksikkösumuttimien välysten säätö 175 €

Venttiilikopan tiivisteet veloitetaan erikseen (vaihto tarvittaessa tai asiakkaan pyynnöstä).

Aidot Volvo Varaosat

Käyttämällä alkuperäisosia varmistut siitä, että autosi ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla alkuperäisosat ovat takuu autosi toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

RAIDE- JA VETOTANKOJEN PÄÄT

Alkuperäiset Volvo pallonivelet on suunniteltu kestämään kovia pitkäaikaisia kuormituksia. Ne ovat kulutuksen kestäviä, mitoiltaan ainutlaatuisia ja toimivat saumattomasti yhdessä muiden ohjausjärjestelmän osien kanssa.

Hintaesimerkkejä: FH/FM

Raidetangon pään uusintatyö/etuakseli 215 €
Sis. aurauksen säädön

Vetotangon pään uusintatyö/etuakseli 215 €
Sis. ohjauksen painopisteen tarkastuksen ja säädön

Raide- ja vetotangon pää alk. 88,50 €

TUULILASI ASENNETTUNA

Tuulilasi on osa auton turvarakennetta ja se vaikuttaa siten ohjaamon kestävyyteen törmäystilanteessa. Varmista autosi turvallisuus vaihdattamalla tuulilasi Volvolla. Alkuperäinen Volvo tuulilasi, oikea liima ja oikeat työmenetelmät takaavat että autosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen.

Tuulilasi asennettuna

FE/FL, FE(3)/FL(3) Liimalasi alk. 842,50 €

FH(4) Liimalasi alk. 889,50 €

FM7/9/10/12, FH12/16, FH/FM, FM(4A) alk. 489 €
Ei sisällä tiivistettä

FL4/6, FS7 alk. 490 €
Ei sisällä tiivistettä 

Asennus sisältää kamerayksikön kalibroinnin.

ISKUNVAIMENTIMET ASENNETTUNA

Iskunvaimentimien lämpötilat nousevat hyvin korkeiksi ajon aikana. Alkuperäiset Volvo iskunvaimentimet on varustettu lämpöä erinomaisesti sietävillä tiivisteillä, jolloin lika ei pääse tunkeutumaan vaimentimeen eikä öljy vuotamaan pois. Öljynä käytetään tarkka määrä korkealaatuista hydrauliöljyä, joka ei kiehu tai haihdu ennenaikaisesti.

Hintaesimerkkejä:

Iskunvaimentimet asennettuna/etuakseli

Ilmajousitettu etuakseli
FH/FM alk. 621 €

Lehtijousitettu etuakseli
FH/FM alk. 628 €

PYÖRÄNNAPA ASENNETTUNA

Volvon alkuperäiset navat on suunniteltu toimimaan osana tehokasta ja kestävää voimansiirtolinjaa, jolla varmistetaan mahdollisimman hyvä polttoainetalous, suorituskyky ja käyttöaste.

Hintaesimerkki:

Pyörännapa asennettuna
FH(4)/FM(4), levyjarrullinen taka-akseli, suora välitys

alk. 1422,50 €

JARRULEVYT JA –PALAT ASENNETTUNA

Jarrulevyt ja -palat asennettuna/etuakseli
FH/FM-mallisarjat 2006-

906,50 €

Miksi alkuperäiset jarrulevyt?

Jarrulevyt ovat tärkeä osa jarrujärjestelmää, jonka päätehtävänä on vähentää ajoneuvon nopeutta ja saada se pysähtymään turvallisesti. Jarrulevyt varmistavat, että jarrutus suoritetaan tarkasti ja tehokkaasti suunnitellulla tavalla.

Jarrulevyt ovat alttiina jarrutusvoimien aiheuttamalle erittäin suurelle rasitukselle ja eri ajo-olosuhteiden lämpötilavaihteluiden aiheuttamalle lämpörasitukselle. Volvon alkuperäiset jarrulevyt on valmistettu erityissuunnitellusta harmaasta rautaseoksesta. Se sisältää erityisiä seosaineita, kuten kromia, vanadiinia ja molybdeenia, jotka lisäävät kulumisen ja halkeamisen kestoa. Jarrulevymateriaali yhdistettynä Volvon alkuperäiseen jarrupalamateriaaliin takaa pidemmän käyttöiän, vähentää melua ja varmistaa parhaan jarrutustehon. Tämä parantaa turvallisuutta ja pienentää käyttökustannuksia.

Volvon tuuletettu jarrulevy

OMINAISUUDET EDUT
Käytetty materiaali on harmaan raudan, kromin, vanadiinin ja molybdeenin seos Pidentää jarrulevyn ja jarrupalojen käyttöikää, parantaa jarrutustehoa, vähentää halkeamia ja lisää turvallisuutta
Urien muoto (kiinnitys napaan) Valmistettu erikoistyökalulla, ei välystä levyn ja navan välillä
Heittotoleranssit Kapeat ja hallitut, ei tärinää ohjauspyörässä
Patentoidut ilmakanavat komponentin painon vähentämiseksi Suurempi hyötykuorma
Erinomainen lämmönjohtavuus korkeiden lämpötilojen käsittelyyn Turvallinen jarrutus äärimmäisissä lämpötiloissa
Naparakenne urakiinnityksellä toimii myös lämpöeristeenä pyöränlaakereille Vähentynyt ylikuumenemisriski kasvattaa pyöränlaakereiden käyttöikää ja parantaa siten ajoneuvon käyttöastetta

Jotta osien käyttöajat olisivat mahdollisimman pitkiä ja käyttökustannukset siten mahdollisimman pieniä, Volvo suosittelee alkuperäisten jarrulevyjen ja jarrupalojen käyttöä. Jarrulevyn vaihtamisen yhteydessä on suositeltavaa vaihtaa myös koko akselin jarrulevyt, mukaan lukien jarrupalat, kiinnitysrenkaat, jarrulevyjen jouset ja kiinnityspultit.

Aidot Volvo Tehdaskunnostetut

Aidot Volvo Tehdaskunnostetut osat valmistetaan alkuperäispiirustuksia noudattaen ja ne täyttävät täsmälleen samat laatuvaatimukset kuin uudet vastaavat osat. Tehdaskunnostetuilla osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme tehdaskunnostettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille tehdaskunnostettujen osien takuuaikana.

A/C-KOMPRESSORI ASENNETTUNA

Ilmastoinnin kompressori luo perusedellytykset ilmastointijärjestelmän toiminnalle tiivistämällä ja kierrättämällä kylmäaineen järjestelmässä. Kompressorin toiminta vaikuttaa ohjaamon viilennyksen lisäksi myös polttoaineenkulutukseen.

Hintaesimerkkejä:

Tehdaskunnostettu A/C-kompressori asennettuna*

FE, FH/FM, FH(4)/FM(4) 838.50 €

FE(3)/FL(3) 724 €

FL 622 €

Työhön sisältyy kylmäaineen tyhjennys ja täyttö, ilmastointijärjestelmän vuototarkastus sekä öljy kompressorille. Tarvittava kylmäaine veloitetaan erikseen.

KÄYNNISTYSMOOTTORI ASENNETTUNA

Volvon käynnistysmoottori on kehitetty kestämään tuhansia käynnistysjaksoja moottorin käynnistyskykyä vaarantamatta. Se on suunniteltu käynnistämään moottori eri olosuhteissa ja lämpötiloissa. Optimoidut ohjausparametrit varmistavat, että moottori käynnistyy niin kovalla pakkasella kuin kovalla helteelläkin.

Hintaesimerkkejä:

Tehdaskunnostettu käynnistysmoottori asennettuna*

FH/FM, FH(4)/FM(4) 819 €

FE(3)/FL(3) alk. 690 €

FE/FL 668 €

Työhön sisältyy kaapeliliitäntöjen ja toiminnan tarkastus.

*Hinta edellyttää vanhan osan palautuksen Volvolle, palautettavan osan EI tarvitse olla alkuperäisosa

I-SHIFT ASENNETTUNA - 4 painavaa syytä valinnalle

I-Shift lanseerattiin vuonna 2001. Siitä lähtien I-Shift-tekniikalla varustettuja kuorma-autoja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli miljoona kappaletta. I-Shift pienentää polttoaineenkulutusta ja siten vähentää ympäristövaikutuksia ja parantaa turvallisuutta sekä ajettavuutta vähentämällä melua, tärinää ja kuljettajan fyysistä rasitusta. Volvolla on erittäin laaja tehdaskunnostettujen I-Shift osien tarjonta. Tehdaskunnostus antaa vaihteistolle tai vaihteiston osille uuden elämän. Autamme sinua löytämään vaihtoehdon, joka sopii juuri sinulle parhaiten.

1. ERINOMAINEN SUORITUSKYKY
Kaikki tehdaskunnostetut vaihteistot on yksityiskohtaisesti testattuja ennen toimitusta ja tarjoavat saman laadun, kestävyyden, luotettavuuden ja suorituskyvyn kuin vastaavat uudet vaihteistot.

2. KAHDEN VUODEN TÄYSTAKUU
Tehdaskunnostetuilla osilla on 2 vuoden täystakuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla, eli sama takuu kuin asennetuilla uusilla Aidoilla Volvo Varaosilla.

3. KILPAILUKYKYINEN HINTA
Kustannustehokas tehdaskunnostusprosessi mahdollistaa alhaisemman hinnan. Lisäksi raaka-aineiden pienempi tarve vähentää huomattavasti ympäristön kuormitusta.

4. UUTTA VASTAAVA LAATU
Tehdaskunnostuksessa käytetään ainoastaan uusimpien teknisten erittelyjen mukaisia Volvon alkuperäisosia, joilla taataan uutta vastaava laatu.

PERUSVAIHTEISTO

Perusvaihteisto toimitetaan ilman täydellistä hallintakoteloa, kytkinventtiiliyksikköä (CVU) ja kytkimen ohjauksen toimilaitetta (CCA). Perusvaihteiston lyhytversiosta puuttuu edellä mainittujen lisäksi aluevaihdeyksikkö. Mikäli valitset perusvaihteiston, investointisi on pienempi, mutta asennukseen kuluu enemmän aikaa.

VAIHTEISTO TÄYDELLINEN

Vaihteisto toimitetaan täydellisenä mukaan lukien täydellinen hallintakotelo, CVU ja CCA. Tämä on nopein ja siten paras ratkaisu käyttöasteen näkökulmasta. Valitsemalla tämän vaihtoehdon saat kuorma-autosi takaisin tielle hetkessä.

Hintaesimerkki: TEHDASKUNNOSTETUT OSAT ASENNETTUNA AT2412C/D, 2512C JA 2612D URETARD*

1 2 3 4** 5** 6**

Hallintakotelon
kansi (sis. ohjausyksikön)

 

Vaihteenvaihto-
mekanismi

 

Hallintakotelo
täydellinen (1+2)

 

Perusvaihteisto lyhyt
(ei sis. CVU, CCA eikä aluevaihdeyksikön)

 

Perusvaihteisto (4+aluevaihdeyksikkö)

0000 €

Vaihteisto täydellinen (3+5+CVU+CCA)

2705 €

2846 €

3889,50 €

6258,50 €

9016,50 €

11916 €

**Hidastin, iso öljynjäähdytin, ohjaustehostinpumppu ja voimanotto eivät sisälly (siirretään vanhasta vaihteistosta uuteen). Muut uusittavat osat sekä vaihteistoöljy veloitetaan erikseen.

I-SHIFT-KYTKIN ASENNETTUNA

Voimansiirtolinjasta otetaan yhä suurempi teho ja vääntömomentti. Kytkimen tehtävänä on suojata muita voimansiirtolinjan osia, joten on itsestään selvää käyttää vain alkuperäisosia.

Hintaesimerkki:

Tehdaskunnostettu I-Shift-kytkin asennettuna*

FH/FM, FH(4)/FM(4) 2-, 3- ja 4-akseliset takateliautot I-Shift-vaihteistolla 2412,50 €
(C- ja D -sarjan vaihteisto, ei FH16)

Työhön sisältyy pääakselin puhdistus, kytkinlevyn ja -sylinterin, asetelman ja silmälaakerin uusinta sekä piirturin anturin irrotus, asennus ja sinetöinti. Voimanoton irrotus/asennus sekä vauhtipyörän sorvaus veloitetaan erikseen.

*Hinta edellyttää vanhan osan palautuksen Volvolle, palautettavan osan EI tarvitse olla alkuperäisosa

UUSILLA OMINAISUUKSILLA » säästöä » turvallisuutta » mukavuutta

YHDISTELMÄ-MITTARISTON KIELET

Yhdistelmämittariston kielivalikoimasta löytyvä kuljettajan kieli mahdollistaa ajoneuvon turvallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön. Kielet voidaan päivittää ohjelmoimalla mittaristo uudelleen Volvo korjaamolla.

Yhdistelmämittariston kielten päivitys
Kaikki mallit
192 €

KUORMANTUNNISTIN

Kuormantunnistimella voit seurata kuorman painoa ja akselipainoa niin, että ajoneuvolla voidaan ajaa sen ja tiestön suurinta sallittua kuormaa, ja samalla ylikuormituksen riskiä voidaan pienentää. Kuormantunnistinta on helppo käyttää ja tiedot näkyvät selkeästi sekä kuljettajan näytössä että Work Remote -kaukosäätimen näytössä, mikäli varustuksena.

 • Helppolukuinen ja -käyttöinen
 • Suurinta sallittua kuormaa voidaan hyödyntää ilman ylikuorman riskiä
 • Kuorman painoa voidaan valvoa
 • Helppo kalibroida

Kuormantunnistin asennettuna
FH(4)/FM(4) FSS-AIR tai FSS-LEAF ja FAA10

911 €

PERÄVAUNUT JA TAKALAITANOSTIMET

Huollot ja korjaukset Volvo laadulla

TAKALAITANOSTIMEN HUOLTO

Takalaitanostin unohtuu sijaintinsa takia helposti. Hydrauliikan toimivuus, tiivisteiden ja helojen kunto tulee tarkastaa vuosittain. Samoin se, että tarvittavat varoitusmerkit ovat asianmukaisessa kunnossa.

Öljynvaihto, voitelu sekä takalaitanostimen vuositarkastus yhteishintaan 250 €

Öljy sisältyy hintaan.

Huoltosarja Zepro/Focolift asennettuna

Hintaesimerkkejä:

ZHD 1500/2000 617 €

ZAEHD 1500/2000 679 €

Huoltosarjan asennus sisältää letkusarjan, solenoidin, suodattimen ja o-renkaan, tukirullat sekä varoitusliput kiinnikkeineen. Öljy veloitetaan erikseen.

Volvo Truck Shop - laadukkaat tuotteet myymälästä

Aidoilla Volvo Varaosilla 2 vuoden täystakuu

Olemme varaosiemme laadusta niin varmoja, että annamme niille kahden vuoden täystakuun ilman kilometrirajoituksia, kun osat asennetaan Volvo huoltokorjaamolla. Annamme saman takuun myös työlle ja vastaamme lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Volvo Classic Varaosat - parhaat varaosat vanhempiin kuorma-automalleihin

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden säilymisen korkealla.

Volvo Classic Varaosa -valikoimaan on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.