Ajankohtaiset Volvo Trucks huoltotarjoukset

Varaa huoltoaika tai piipahda toimipisteellämme!

ALKUPERÄISET VARAOSAT | MERKKIKOULUTETUT MEKAANIKOT

Aito Volvo Huolto

Pitää autosi huippukunnossa ja tuottavassa työssä tien päällä. Emme tingi laadusta koskaan. Aidon Volvo Huollon takuuna on pätevät mekaanikot, jotka käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Näin voimme taata parhaan mahdollisen käyttöasteen Volvo kuorma-autollesi.

Tiesitkö, että Volvon alkuperäinen NOx-anturi kestää jopa 800 °C lämpötilaa? Se on oranssin sulan laavan lämpötila. Uuvuttavassa pakokaasujen jälkikäsittelyympäristössä kestävyys ratkaisee.

Volvon alkuperäinen NOx-anturi on kriittinen komponentti pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmässä ja se varmistaa että autosi täyttää Euro 6 -päästömääräykset.

Anturi mittaa NOx-tason ennen SCR-katalysaattoria ja sen jälkeen elektrokatalyyttisen mekanismin avulla. Sen lisäksi, että anturi on herkkä, nopea ja erittäin tarkka, se on tehty kestämään erittäin haastavaa toimintaympäristöä.

  • Elektrokatalyyttinen mekanismi varmistaa nopean ja tarkan NOx-tunnistuksen
  • Kestävä – kestää korkeita pakokaasulämpötiloja ja tärinää
  • Suunniteltu saumattomaksi osaksi Volvon jälkikäsittelyjärjestelmää

Lue lisää Volvon pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmästä alta ja tutustu samalla tarjouksiin!

 

Pidetään pyörät pyörimässä Aidoilla Volvo Varaosilla.

Päästöt kuriin luontoystävällisesti laadusta ja takuusta tinkimättä

Volvon alkuperäinen Euro 6 -pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä.

Suunniteltu suojelemaan terveyttämme ja ympäristöämme, Volvon pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmää voidaan pitää puhdistusprosessijärjestelmänä, jossa pakokaasujen haitalliset komponentit muunnetaan vaarattomaksi typeksi ja vesihöyryksi ennen kuin ne päästetään ilmaan. Samalla kun päästöt pysyvät lähellä nollaa, järjestelmä pitää melun ja polttoaineenkulutuksen alhaisena. Euro 6:n myötä typpioksidipäästöt vähenevät yli 80 % ja hiukkaspäästöt 50 % verrattuna Euro 5 -päästömääräyksiin.

 

Volvolla on erittäin laaja tarjonta tehdaskunnostettuja pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmän osia. Tehdaskunnostus antaa järjestelmän osille uuden elämän laadusta ja takuusta tinkimättä, samalla kuluu myös vähemmän energiaa ja luonnonvaroja verrattuna uusien osien tuotantoon.

TEHDASKUNNOSTETUT OSAT ASENNETTUNA FH(4A)/FM(4A) EURO 6*

KATALYSAATTORI (SCR)

4 525 €

Ei sis. hiukkassuodatinta.

HIUKKASSUODATIN (tehdaspuhdistettu)

alk. 1 155 €

Sis. v-kiristimet, tiivisteet ja parametrien nollauksen.

NOX-ANTURI

 

545 €

ADBLUE-PUMPPU

 

2 765 €

ADBLUE-SUUTIN

 

460 €

Tehdaskunnostettujen osien autokohtainen saatavuus voi vaihdella. Mahdollisesti tarvittavat lisäosat veloitetaan erikseen.

*Hinta edellyttää vanhan osan palautuksen Volvolle, palautettavan osan EI tarvitse olla alkuperäisosa.

Aidot Volvo Varaosat - 2 vuoden täystakuu varaosille ja asennuksille

Investointi Volvon alkuperäisosiin on samalla investointi Volvosi korkealaatuisuuteen, luotettavuuteen ja kestävyyteen.

Voit luottaa siihen, että kaikki osamme on testattu vaativimpien standardien mukaisesti varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn ja täydellisen istuvuuden Volvoosi. Kaikki tämä on osa meidän pitkäaikaista sitoutumista sinuun ja yritykseesi – takaamme maksimaalisen käyttöasteen ja täydellisen mielenrauhan.

  • Volvo alkuperäisosilla, mukaan lukien tehdaskunnostetuilla osilla, on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle
  • Vastaamme myös asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Volvon alkuperäisosille osien takuuaikana
  • Volvo korjaamot on varustettu työhön tarvittavilla diagnostiikkajärjestelmillä ja erikoistyökaluilla
  • Sinua palvelee Volvo korjaamoilla ympäri Suomea n. 400 merkkikoulutettua mekaanikkoa
     

Pidetään pyörät pyörimässä Aidoilla Volvo Varaosilla.

Jarrusatula asennettuna

Jarrut ovat autosi tärkein turvajärjestelmä. Volvon jarrukomponentit kehitetään ja testataan yhdessä maksimaalisen jarrutustehon, turvallisuuden ja käyttöiän varmistamiseksi. Siksi on itsestään selvää käyttää vain Volvon alkuperäisiä jarruosia.

Tehdaskunnostettu jarrusatula asennettuna*

FH/FM-mallisarjat 2006-

1 350 €

Venttiilien ja yksikkösumuttimien välysten säätö

Venttiilien ja yksikkösumuttimien välykset tulee tarkistaa ja säätää huolto-suositusten mukaisesti, jotta vältytään yllättäviltä seisokeilta. Samalla moottorin suorituskyky säilyy ennallaan koko suunnitellun huoltovälin.

Venttiilien ja yksikkösumuttimien välysten säätö

225 €

Venttiilikopan tiivisteet veloitetaan erikseen (vaihto tarvittaessa tai asiakkaan pyynnöstä).

Tehdaskunnostetut osat

Meillä Volvolla ympäristöstä huolehtiminen on sydänasia. Tehdaskunnostus antaa osille uuden elämän laadusta ja takuusta tinkimättä, samalla kuluu myös uustuotantoon verrattuna vähemmän energiaa ja luonnonvaroja.

Aidot Volvo Tehdaskunnostetut osat valmistetaan alkuperäispiirustuksia noudattaen ja ne täyttävät täsmälleen samat laatuvaatimukset kuin vastaavat uudet osat. Tästä syystä myönnämme myös tehdaskunnostetuille osille saman 2 vuoden täystakuun kuin meidän uusille osille asennettaessa osat Volvo korjaamolla.

 

Esimerkkejä Volvon tehdaskunnostettujen osien laajasta tarjonnasta:

MOOTTORI
Moottori täydellinen
Puolimoottori
Sylinterikansi
Kampiakseli
Polttoainepumppu
Yksikkösumutin
Turboahdin

Hiukkassuodatin (DPF)
NOx-anturi
AdBlue-pumppu

Äänenvaimennin
Jäähdytin
Ahtoilmanjäähdytin
Jäähdytysnestepumppu
Moottorin ohjausyksikkö

 

SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Laturi

Käynnistysmoottori

JARRUT

Jarrusatula

Paineilmakompressori

Jarrusylinteri

Ilmankuivain

Modulaattori

 

OHJAUS

Ohjausvaihde

VAIHTEISTO

Vaihteisto täydellinen

Perusvaihteisto

Perusvaihteisto lyhyt

Hallintakotelo

Kytkinsarja

Kytkinsylinteri
 

VETOAKSELI

Tasauspyörästö

VOLVO TRUCKS OHEISTUOTTEET

100 % AITOA KAIKESSA MITÄ TEEMME

Myös oheistuotteiden toiminta perustuu, kuten kuorma-autojen valmistus, Volvon perusarvoihin - laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. Tämä näkyy siinä kuinka suunnittelemme, hankimme, valmistamme, pakkaamme, toimitamme ja kierrätämme oheistuotteitamme.

Volvo Leluautot

Volvo leluautoilla perheen nuorimmat voivat tutustua hauskasti hyötyajoneuvojen jännittävään maailmaan. Tutustu tarjontaan osoitteessa shop.volvogroup.com

 

Tilaa ja nouda lelut omalta jälleenmyyjältäsi ilman erillisiä toimituskuluja.

VOLVO CLASSIC VARAOSAT

Samat alkuperäisosat mutta entistä edullisemmin! Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien Volvo kuormaautomallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Huipputarjoukseen on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään 5 vuotta. Volvon asentamilla Classic Varaosilla on 2 vuoden täystakuu, koska ne ovat Aitoja Volvo Varaosia. Sinä saat laatua, sujuvia kuljetuksia ja mielenrauhaa.

Kysy lisää jälleenmyyjältäsi tai lue lisää täältä

Aidot Volvo Varaosat

Käyttämällä alkuperäisosia varmistut siitä, että autosi ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla alkuperäisosat ovat takuu autosi toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Aidoilla Volvo Varaosilla 2 vuoden täystakuu

Olemme varaosiemme laadusta niin varmoja, että annamme niille kahden vuoden täystakuun ilman kilometrirajoituksia, kun osat asennetaan Volvo huoltokorjaamolla. Annamme saman takuun myös työlle ja vastaamme lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Volvo Classic Varaosat - parhaat varaosat vanhempiin kuorma-automalleihin

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden säilymisen korkealla.

Volvo Classic Varaosa -valikoimaan on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Hinnat voimassa 30.04.2024 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Osa tuotteista voi olla jälleenmyyjille tilaustuotteita. Alv. 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.