Vuokraa kuorma- tai pakettiauto - varaa netistä tai soita

Soita 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Oikea Ajoneuvo Oikeaan Kuljetustehtävään

Vetoauto 

Kaksi- ja kolmeakseliset Volvo FH-vetoautot

Kolmeakselisista autoista löytyy sekä väliteli- että takateliversiot. Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto sekä erikoiskorkea Globetrotter-ohjaamo. Autoissa on normaalin vetovarustuksen lisäksi siirrettävä vetopöytä ja niinsanottu trukkipistoke.

Tarvittaessa voit vuokrata auton myös yhdessä puoliperävaunun kanssa.  

Renault T480 4x2 ja 6x2

Valikoimassamme Renault T480 4x2 ja 6x2 välitelillä varustetut vetoautot. Kummassakin ajoneuvossa on Optidriver-vaihteisto ja webasto.

Renault T480 6x2:ssa on lisäksi siirrettävä vetopöytä.

Jakeluautot - Kuorma-Autot

14 - 18 tonniset Volvo FL ja Volvo FE -umpikoriautot

Autoja on sekä manuaalivaihteistolla että automatisoidulla I-Sync -vaihteistolla. Kaikissa autoissa on kokosivun aukeava kuormakori takalaitanostimella. Koripituudet ovat 6,5 - 8,5 metriä. Osassa autoissa on myös kuormatilanlämmitin.

Jakeluautot - Pakettiautot

Peltikoriset pakettiautot

Tarjoamme kevyempiin kuljetustehtäviin Renault Master –pakettiautoja isolla 13 m3 tavaratilalla.

Autoissa on kattava varustus ja saatavissa on myös vetokoukullisia autoja. 

Auton kuljettamiseen tarvitset ainoastaan B-kortin.  Pakettiauto on kätevä apuri kodin muutosta aina ammattimaiseen jakeluun asti. Kysy tarjousta myös pidemmistä vuokrista!

Erillisellä kuormakorilla varustetut pakettiautot

Mikäli perinteisten pakettiauton tilavuus ei riitä tai tarvitset takalaitanostimella varustettua autoa, meiltä löytyy erillisellä kuormakorilla varustettuja Renault Master –pakettiautoja.

Autoissa on pakettiautoksi valtava 21 m3 kuormatila ja takalaitanostimella pystyt lastaamaan vaivatta isommatkin kuormat. Autoissa on 980 kg:n kantavuus.

Näidenkin autojen kuljettamiseen riittää B-kortti, eikä tarvita myöskään ammattipätevyyttä tai digipiirturikorttia.

Kaukoliikenneauto

Pitkän matkan rahtiliikenteeseen tarjoamme Volvo FH 6x2 -umpikoriautoja

Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto, erikoiskorkea Globetrotter-ohjaamo sekä moduulivetovarustus. Autoissa on kokosivun aukeava kuormakori, jonka pituus on 7,65 m, 2 tn takalaitanostin sekä kuormatilan lämmitin.

Kylmäkuljetukset hoituvat Volvo FH 500 -autolla, jossa on kokosivun aukea FRC-kori, lämpötilanhallinta, takalaitanostin ja makuuohjaamo.

Vaihtolava-Auto

Vaihtolava-autoilijoille tarjoamme ratkaisun sekä vaijeri- että koukkulaitelavojen kuljetuksiin

Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto sekä makuuohjaamo. Vuokrattavissa on Volvo FMX Hook-Pro -autoja Multilift -koukkulaitteella (laitemitta 5300 mm) sekä Volvo FH -kuorma-autoja vaijerilaitteilla.

Maansiirtoauto

Volvo FMX 8x4 XPro -kuorma-autot täyttävät vaativankin maansiirtoautoilijan tarpeet

Autoissa on vetokita ja automaattikasetointivarustus (ELG). Autoissa on myös vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto sekä makuuohjaamo.

Kylmäkoriauto

Volvo FL lyhyemmille matkoille

Valikoimassamme on sekä FNA- että FRC-luokiteltuja Volvo FL-autoja. Koripituudet 7,4 - 8,4 m

Kaikissa autoissa on kylmäkone, lämpötilanhallintajärjestelmä ja takalaitanostin. Vaihtoehtona on myös kokosivunaukeavalla korilla varustettu FNA-auto.

Saatavilla on myös kylmäauto toimintaa tehostavalla ja helpottavalla kaksitasolastauksella.

Volvo FH kaukoliikenteeseen

Kaukoliikennekuljetukset hoituvat Volvo FH 500 -autolla, jossa on kokosivunaukeava FRC-kori, lämpötilanhallinta ja takalaitanostin.

Jäteauto

Jäteauto

Tarjoamme vuokralle JOAB-jätepakkaajalla varustettua Volvo FM –jäteautoa, joka on ensiluokkainen ajomukavuudeltaan, polttoainetaloudellisuudeltaan ja turvallisuudeltaan.

Auto on monipuolisesti varusteltu ja sillä hoituu sekä tavanomaisten jäteastioiden että pikakonttien keräily.

Autokoulukäyttöön

Kuorma-auto autokouluvarustuksella

Meiltä löydät kuorma-autoja myös täydellisellä autokouluvarustuksella.

Valikoimastamme löydät mm. nelipaikkaisen Volvo FH -kuorma-auton, johon koulutettavia mahtuu enemmän kerralla.

Volvo Truck Rental-palvelusta vuokraamisen edut

  • Kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina
  • Hyödynnä odottamattomat liiketoimintamahdollisuudet
  • Vakuutukset, verot ja kaikki huollot sisältyvät hintaan, joten sinun tarvitsee huolehtia vain tankkaamisesta ja ajamisesta.
  • Volvon standardien mukaisesti huolletut ja ylläpidetyt ajoneuvot
  • Ajoneuvoissa huippuluokan polttoainetehokkuus, kattavat turvallisuusominaisuudet, uusimmat älykkäät vaihteistojärjestelmät, loistava ajotuntuma ja mukavuusominaisuudet

Laaja valikoima

Onko toimialasi jakelukuljetukset? Maansiirto? Jätehuolto? Kaukoliikenne? Onko tarvetta perävaunulle? Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, valikoimastamme löytyy tarpeisiisi sopiva vuokrakuorma-auto tai pakettiauto.

Voit vuokrata ajoneuvon päiväksi, viikoksi tai jopa kahdeksi vuodeksi.

Vuokraa pakettiauto

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun laajaan kalustoon kuuluvat Renault Trucks Master -pakettiautot, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin.

Vuokraa heti

Soita 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä.