24 H Päivystysnumerot

Kajaani

Puh 0400 680 102

Oulu

Puh. 0400 890 868

Varaosapäivystys 040 5797 214

Rovaniemi

Puh. 044 781 4765

Kuusamo

Puh. 0800 113 202

Kemi

Puh. 044 781 4752

Kokkola

Volvo, puh. 040 5549 460

Volvo Action Service 24 H

Puh. 0800 113 202

Volvo Action Service

0800 113 202

Kuorma-auton rengas voi puhjeta tai tuulilasi mennä rikki milloin tahansa. Mutta jos niin käy Volvollesi, et ole yksin ongelmasi kanssa. Kun jokin asia aiheuttaa kuljetuksesi keskeytymisen, Volvo Action Service odottaa puheluasi.

Olemme lähellä tapahtuipa mitä tahansa
Volvo Action Service on Volvo Trucksin maantiepalvelu, joka palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Koko Euroopan kattavan verkostomme tuella autamme sinua kuorma-autosi korjauksissa tai jos sinulla ongelmia perävaunun, kylmä- ja lämpölaitteiston sekä renkaiden kanssa..

Aina, kun tarvitset apua, soita vain Volvo Action Serviceen ja sinut yhdistetään omaa äidinkieltäsi puhuvalle henkilölle, joka auttaa sinua tapauksesi ratkaisemisessa ja hoitamisessa. Tarvittaessa erikoiskoulutettu ja sitoutunut Volvo Action Service mekaanikko tulee paikan päälle auttamaan.

Volvo Action Serviceen sisältyy:

24/7 Maantien hätäapupalvelu
Volvo Action Service palvelee 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä hyödyntäen koko Euroopan kattavaa jälleenmyyjäverkostoamme.

Taitavat Volvo mekaanikot
Kaikki mekaanikkoja koulutetaan jatkuvasti, joten he tuntevat uudet tuotteet, huoltomenetelmät ja työkalut.

Rahoitustuki
Mikäli kuljettajan rahat loppuvat yllättävien kulujen takia, Volvo Action Service voi hätätapauksissa järjestää nopeasti rahoitusapua tai jopa maksaa kuljettajan sakot.

Käännöspalvelu
Ottamalla yhteyden Action Serviceen, kuljettaja pystyy asioimaan omalla äidinkielellään. Mikäli kuljettaja ei saa itseään ymmärretyksi, yhteyshenkilö voi toimia kuljettajan, poliisin tai paikallisen mekaanikon välisenä tulkkina.

Kuorma-auton ja perävaunun korjaukset
Kuorma-auton huollot ja korjaukset. Autamme sinua myös perävaunuun liittyvissä ongelmissa tai sellaisten lisälaitteiden kuin perälaitanostimien, kylmä- ja lämpölaitteiston sekä renkaiden korjauksissa.

Kuorma-auton ja perävaunun vuokraus
Mikäli kuorma-autoasi tai perävaunuasi ei pystytä saamaan kuntoon niin, että voisit täyttää kuljetussopimuksesi vaatimukset, Volvo Action Service voi järjestää käyttöösi vuokrakuorma-auton tai -perävaunun.

Kuljettajan kotiinkuljetus
Mikäli kuljettaja joutuu jättämään ajoneuvonsa esimerkiksi sen rikkoutumisen, oman sairautensa tai perheongelmien vuoksi, Volvo Action Service järjestää kuljettajan matkan takaisin kotimaahan ja kotiin.

Lainopillinen apu
Mikäli kuljettajalla sattuisi olemaan ongelmia paikallisten viranomaisten kanssa, Volvo Action Service voi järjestää paikallista lainopillista apua.