Wetteri Power ja Katveturva yhteistyöhön

katveturva

Wetteri Power aloittaa Katveturvan turvakameraratkaisujen myynnin ja asennuksen raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin Pohjois-Suomen alueella.

1. Näyttö ohjaamoon

2. 360° -kamera- ja tutkajärjestelmä

3. Katvekamera peiiin

4. Kameratutka taakse

Työ- ja liikenneturvallisuutta parantavien ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja yritykset haluavat panostaa yhä enemmän ratkaisuihin, joilla lisätään turvallisuutta, vähennetään vahinkoja sekä ennaltaehkäistään ilkivaltaa ja varkauksia työkoneissa ja raskaissa ajoneuvoissa.  

Raskaiden ajoneuvojen kuljettajien oikeusturva vahinkotapauksissa sekä teiden talvikunnossapito puhuttavat alan yrittäjiä Pohjois-Suomessa. Turvakamerajärjestelmät vastaavat myös näihin tarpeisiin tallentaen kaikki tapahtumat ajoneuvon ympäriltä 24/7 ja varmistaen kuljettajan oikeusturvan myös vahinkotapauksissa.

”Wetteri Powerin pitkän linjan kokemus raskaan kaluston ja asiakkuuksien parista tuo loistavat edellytykset ja pohjan toimia konsultoivasti myös turvallisuusratkaisujen saralla. Yhteistyön myötä tuomme raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden turvaratkaisut helposti ja nopeasti saataville Wetterin asiakkaille” sanoo Katveturvan kehitysjohtaja Iikka Laatu.

”Katveturvan turvakamerajärjestelmät ovat tärkeä lisä palveluvalikoimaamme alan ammattilaisille. Nyt voimme tarjota koko Pohjois –Suomen alueella laajat turvakameraratkaisut 7 toimipisteestämme asennettuina raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin, sekä uusiin että käytettyihin.” sanoo Wetteri Powerin jälkimarkkinointipäällikkö Marko Kolppanen.

 

Lue lisää: https://katveturva.fi/