Wetteri power aloittaa katveturvan turvakameraratkaisujen myynnin ja asennuksen raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin pohjois-suomen alueella.

”Katveturvan turvakamerajärjestelmät ovat tärkeä lisä palveluvalikoimaamme alan ammattilaisille. Nyt voimme tarjota koko Pohjois –Suomen alueella laajat turvakameraratkaisut 7 toimipisteestämme asennettuina raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin, sekä uusiin että käytettyihin.” sanoo Wetteri Powerin jälkimarkkinointipäällikkö Marko Kolppanen.

Lue lisää

Katveturvan ja wetteri powerin kamera- ja tutkajärjestelmät

Lataa PDF esite Format PDF Size 404 KB

Wetteri power oy tarjoaa maansiirtokoneille ja teollisuusmoottoreille täydelliset huolto-, korjaamo- ja varaosapalvelut.

Wetteri Powerilla on maansiirtokoneiden asiantuntemus ja Pohjois-Suomen suurimpana raskaan kaluston palvelukeskuksena kannamme vastuun paikallisen maansiirtoyrittäjän menestyksestä. Jos työskentelet päivittäin raskaassa tai kevyessä maarakennustyössä, louhoksilla, kivenmurskaamoissa tai infrastruktuurin, julkisten laitosten, putkiston, metsänhoidon, purkutyön, tierakennuksen, materiaalinkäsittelyn, jätteenkäsittelyn ym. parissa, niin Wetteri Power tarjoaa maansiirtokoneille kaikki huolto-, varaosa- ja korjauspalvelut.

Huolto-, varaosa- ja korjauspalvelut:

Oulu 

Kajaani 

Kemi 

Kuusamo 

Rovaniemi