Kuorma-auton renkaiden myynti- ja huoltopalvelut

Tarjoamme Auto-Killassa kattavasti rengaspalveluja. Ajoneuvokohtaisen rengashuollon ansiosta kaikki palvelut saa yhden katon alta, eikä ajoneuvoa tarvitse erikseen käyttää rengasliikkeessä vaan renkaat voidaan vaihtaa muun huollon yhteydessä. Kuorma-auton huolto-ohjelmaan yhdistetyn rengashuollon avulla kuljetusliike voi vähentää kustannuksiaan. Palvelu helpottaa yrittäjän arkea, polttoaineen kulutus pysyy matalana ja käyttöaste nousee.

Rengasmyynti

Jyrki Hannonen: 0401592700

Ostaessasi meiltä 4kpl uusia tai 8kpl pinnoitettuja renkaita, tarjoamme suuntauksen mittauksen veloituksetta.

(etusi jopa 450 €)

Henkilöautojen renkaat täältä

Continental renkaat kuorma- ja linja-autoihin sekä perävaunuihin

Continental Hybrid HS3 ohjaaville akseleille

Continentalin valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva rengas! Myös talvikäyttöön löydät laadukkaat vaihtoehdot jokaiseen käyttöön ja toimialaan.

Continental Hybrid HD3 vetäville akseleille

Continental on yksi yleisimmistä ensiasennusrenkaista, joita esimerkiksi Volvo käyttää uusissa kuorma-autoissaan.  Valikoimasta löytyy rengaskoot jokaiseen käyttötarkoitukseen. 

Continental Hybrid HT3 perävaunuihin

Kysy tarjous Continentalin renkaista rengasmyyjältämme Jyrki Hannoselta.

Matador renkaat kuorma- ja linja-autoihin sekä perävaunuihin

Matador F HR4 ohjaaville akseleille

Matador on osa Continentalin konsernia! Laadusta tinkimättä edullisempi vaihtoehto ajoneuvoosi. 

Matador D HR4 vetäville akseleille

Valikoimasta löytyy vaihtoehto useampiin liikennemuotoihin ja toimialoihin. Valikoimasta löytyy sopiva rengaskoko jokaiseen käyttötarkoitukseen. 

Matador T HR4 perävaunuihin

Matador renkaat toimitetaan meille suoraan maahantuojalta, ilman välikäsiä! Kysy tarjous Matadorin renkaista rengasmyyjältämme Jyrki Hannoselta!

Myyntimme kautta saat kattavasti myös muitakin rengasmerkkejä, esim: Michelin, Kumho ja Bridgestone. 

Rengaspalveluidemme kautta saat seuraavat palvelut huolettomasti ja nopeasti! 

Oli tarpeesi sitten rengastyöt, renkaan paikkaus tai säilytys. 

Akselistojen suuntaus

Akselistojen suuntaus on tärkeää suorittaa säännöllisesti! Tärkeyttä ei voi unohtaa etenkään silloin, kun ohjauslaitteiden komponentteja uusitaan. Säätämättömät ja virheasentoon jäänet akselistot kuluttavat huomattavasti enemmän renkaita ja polttoainetta! Lappeenrannan toimipisteessä on  käytössä alueemme uusin suuntausvälineistö, jolla voimme varmistaa akseleiden oikean asennon. 

Kauttamme saat renkaat myös pyöräkoneisiin tai muihin isoihin koneisiin

Uuteen rengaskoneesemme mahtuu myös pyöräkoneiden tai muiden suurien laitteiden pyörät. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa lukkovantenteiden oikeaoppisen ja turvallisen työskentelytavan.

Teräs tai alumiinivanteet koissa 17.5" - 22.5"

Yleisimmät vannekoot löytyvät suoraan varastostamme. Nopealla toimitusajalla saamme myös erikoisemmat vannekoot tilattua toimittajaltamme. Alumiinivanteet kuuluvat varastovalikoimaamme, esimerkiksi kuvan ALord-mallisto. 

Toimitiloistamme löytyy myös renkaillesi kausisäilytystilaa

Oikeaoppinen kausisäilytys lisää renkaasi elinkaarta huomattavasti. Rengasvarastostamme ei kausisäilytystila lopu heti kesken! Kysy palvelua rengasmyyjältämme Jyrki Hannoselta

Renkaiden pinnoitus laadukkaasti ja nopeasti.

Kauttamme saat laadukkaat pinnoitukset seuraavilla pintamerkeillä: 

Nokia, Avon ja Kraiburg. 

Rengaspalveluiden yhdistäminen

Voit nyt helposti yhdistää kaikki rengaspalvelut, suuntaukset ja ajoneuvosi määräaikaiskatsastukset yhteen korjaamokäyntiin. Toimipisteidemme kautta saat kaikki palvelut yhden katon alta, vältyt näin turhilta auton siirroilta ja maksuilta. Tarjoamme palvelut avaimet käteen -periaatteella. 

 

Saat ostettua renkaasi ja vanteesi helposti uudella Auto-Kilta Trucksin Rengasdiilillä. Maksa renkaasi osissa, ilman kertamaksun pelkoa. Tuotteilllesi saat myös OP-Rahoituksen toimipisteemme kautta.

 

Ajoneuvokohtaisen rengashuollon ansiosta ajoneuvoa ei tarvitse erikseen käyttää rengasliikkeessä vaan renkaat voidaan vaihtaa muun huollon yhteydessä. Kuorma-auton huolto-ohjelmaan yhdistetyn rengashuollon avulla kuljetusliike voi vähentää kustannuksiaan. Palvelu helpottaa yrittäjän arkea, polttoaineen kulutus pysyy matalana ja käyttöaste nousee.

Akseliston suuntauksen tärkeys

Polttoaineen kulutuksessa voidaan saavuttaa jopa 5–6 % säästö, kun renkaita ja akselistoa seurataan ja huolletaan systemaattisesti. Lisäksi vähennetään haitallisia CO2-päästöjä ja ajettavuus paranee huomattavasti, mikä puolestaan parantaa turvallisuutta. Samalla pienenee renkaiden kuluminen, mikä vähentää niiden vaihtotarvetta ja pienentää kustannuksia.


1. vasemmalta - Oikein suunnattu akselisto.

2. vasemmalta - Virheellisessä asennossa olevat akselit saavat auton tai perävaunun kyljen toimimaan purjeen tavoin ja lisäävät näin ollen polttoaineenkulutusta jopa 1 %:lla.

3. vasemmalta - Taka-akseleiden virheellinen suuntaus lisää 2-4% polttoaineenkulutusta. Taka-akseleiden virheellinen asento vaikuttaa myös eturenkaiden epänormaaliin kulumiseen.

Volvo Älykäs Rengaspalvelu

Ennakoi rengaskorjaukset ja paranna kustannustehokkuutta ja turvallisuutta.

Volvo Älykäs Rengaspalvelun avulla seuraat reaaliaikaisesti renkaiden ilmanpainetta ja lämpötilaa. Näin kuljettaja ja kuljetusyritys ovat jatkuvasti ajantasalla renkaiden tilasta. Mikäli renkaaseen tulee vuoto, sovellus lähettää hälytyksen Volvolle ja palvelun käyttäjälle. Huoltokäynti suunnitellaan yhdessä kuljettajan kanssa. Näin säästetään kuljetysryritysten aikaa, rahaa ja renkaita.

Kysy lisää Volvo Älykäs Rengaspalvelusta meiltä!

Teemu Saikko

0405894741

Volvo Älykäs Rengaspalvelun hyödyt

Käyttöaste
Kuljetusten laatu ja tehokkuus paranee. Ennakoidut rengaskorjaukset, tehokkaat kilometrit, ei turhia pysähdyksiä.

Kustannustehokkuus
Rengaskuluja on helpompi hallita ja ennakoida. Uusien renkaiden hankintatarve vähenee. Kun rengasvuodot huomataan ajoissa, rengasrunko säästyy.

Polttoainetaloudellisuus
Huolehtimalla renkaiden kunnosta, säästää polttoainetta. Samalla päästöt vähenevät.

Turvallisuus
Turvallisuus tien päällä: yllättävän rengasvaurion riski voidaan minimoida.