Ajankohtaiset Volvo Trucks huoltotarjoukset

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin! Hinnat voimassa 31.12.2023 saakka, alv. 0%.

Varaa huoltoaika tai piipahda toimipisteellämme!

Volvon huoltotarjoukset

Voimassa 31.12.2023, alv. 0%

Format PDF Size 1 MB

ALKUPERÄISET VARAOSAT | MERKKIKOULUTETUT MEKAANIKOT

Aito Volvo Huolto

Pitää autosi huippukunnossa ja tuottavassa työssä tien päällä. Emme tingi laadusta koskaan. Aidon Volvo Huollon takuuna on pätevät mekaanikot, jotka käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Näin voimme taata parhaan mahdollisen käyttöasteen Volvo kuorma-autollesi.

Raitisilmasuodatin suojaa kuljettajaa ja matkustajia ilman epäpuhtauksilta poistamalla muun muassa ilmakehän pölyä, siitepölyä, nokea ja savuhiukkasia. Volvo FH(4):ssa on kaksi suodatinta: ulkoilman- ja kierrätyssuodatin. Ulkoilmansuodatin suodattaa ulkoilmasta tulevan ilman, kun taas kierrätyssuodatin puhdistaa ohjaamon sisällä olevan ilman kierrätystoiminnon ollessa aktivoituna. Kierrätyssuodatin on saatavana myös tehokkaampana hybridiversiona, joka parantaa ohjaamon ilmanlaatua entisestään.

 • Alkuperäiset raitisilmasuodattimet varmistavat miellyttävän ja turvallisen työympäristön
 • Suuri paperipinta-ala mahdollistaa suuren pöly- ja hiukkaskapasiteetin
 • Normaalisuodatin sitoo tehokkaasti epäpuhtauksia, hybridisuodatin astetta tehokkaammin

Pidetään pyörät pyörimässä Aidoilla Volvo Varaosilla.

Aidot Volvo Varaosat

Käyttämällä alkuperäisosia varmistut siitä, että autosi ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla alkuperäisosat ovat takuu autosi toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Volvon alkuperäisosille osien takuuaikana.

MIKSI ALKUPERÄISET ILMAPALKEET?

Volvon ilmajousitus on räätälöity erilaisiin kuljetustehtäviin kuten jakeluun, kaukoliikenteeseen ja maansiirtoon, ja se tarjoaa kaikissa tehtävissä sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet että vakaan ajomukavuuden. Ilmajousitus myös vähentää kuorman vaurioitumisriskiä.

Ilmapalkeet ovat alttiina useille sääolosuhteille, joka asettaa suuria vaatimuksia niiden kestävyydelle. Ilmapalkeet kehitetään ja optimoidaan eri ympäristöissä tehtyjen testien avulla sisältäen mm. vaatimuksia niiden kyvylle kestää materiaalin väsymistä, otsonia, kuumuutta, kylmyyttä ja murtumispainetta. Dynaaminen otsonitesti on erityisen haastava – luultavasti alan tiukin.

Ilmapalkeille tehdään vaativia murtumistestejä varmistaakseen, että ne kestävät niiden elinkaaren aikana kohtaamiaan käyttöpaineita. Ilmapalkeet optimoidaan eri sovelluksille huomioiden käyttöpaineita, kinematiikkaa ja eri olosuhteita ja paljekohtaiset parametrit tallennetaan ilmajousitusjärjestelmään optimaalisen jousituksen varmistamiseksi.

TUOTEOMINAISUUDETASIAKASEDUT
Kehitettyjä ja optimoituja eri käyttötarkoituksiin laajojen kuumissa ja kylmissä ympäristöissä tehtyjen testien avulla
 • Hyvä ajettavuus ja käyttöaste
 • Pitkä käyttöikä
Optimoituja eri sovelluksille huomioiden käyttöpaineita, kinematiikkaa ja olosuhteita (kuten lämpötilaa ja ilmankosteutta)
 • Pitkä käyttöikä ja hyvä kestävyys
 • Vähäinen vaurioitumisen riski, kuten kumin irtoaminen männästä
Ilmapaljeparametrit tallennetaan paljekohtaisesti ilmajousitusjärjestelmän ohjausyksikköön auton valmistuksen yhteydessä
 • Käytetään oikeat parametrit järjestelmän toiminnassa
 • Ei kuorman tai korkeudensäädön laskentavirheriskiä
Jauhemaalattu paljelevy sekä kumi- ja metalliosien optimoidut materiaalit
 • Optimaalinen kestävyys ja käyttöikä sekä vähäinen toimintahäiriön riski
Läpikäyvät vaativia murtumistestejä luodakseen hyvät marginaalit suhteessa käyttöiän aikaisiin käyttöpaineisiin
 • Turvalliset käyttää
 • Vikatilanteissa kumi halkeaa ensin ja irtonaisia osia ei sinkoudu ulos
Täyttävät Volvon erittelyjen mukaisia resonanssitaajuuksia
 • Ei riskiä kielteisistä mukavuusvaikutuksista

Volvon alkuperäiset ilmapalkeet on kehitetty huomioiden erittäin tiukkoja ympäristövaatimuksia liittyen vaarallisiin aineisiin, kierrätettävyyteen ja materiaalipäästöihin. Kierrätykseen liittyvät toimenpiteet ovat vahvasti mukana jo ilmapalkeiden kehitysprosessissa – tavoitteena tuotteen kierrätettävyyden parantaminen ja sitä kautta sen kierrätysarvon lisääminen.

Ilmapalje asennettuna

Hintaesimerkkejä:

Ilmapalje asennettuna

FH(4)/FM(4)

Etujousitus alk. 000 €
Eristyskotelo sisältyy hintaan.

Tarvittavat liittimet veloitetaan erikseen.
 

Takajousitus alk. 000 €

Varaudu syksyyn ja talveen

Pyyhkijänsulka - kaikki mallit -30%

 • Laadukas kumiseos
 • Optimoitu sulkateknologia
 • Testattu pitkäikäinen suorituskyky

12V EFB Extra -märkäakku

 • Vähäinen itsepurkautuminen ja vedenkulutus
 • Erinomainen syklikestävyys
 • Tiivis kansirakenne tilailmaisimella
   
170 Ah225 Ah
000 €000 €

Tehdaskunnostetut osat

Meillä Volvolla ympäristöstä huolehtiminen on sydänasia. Tehdaskunnostus antaa osille uuden elämän laadusta ja takuusta tinkimättä, samalla kuluu myös uustuotantoon verrattuna vähemmän energiaa ja luonnonvaroja.

Aidot Volvo Tehdaskunnostetut osat valmistetaan alkuperäispiirustuksia noudattaen ja ne täyttävät täsmälleen samat laatuvaatimukset kuin vastaavat uudet osat. Tästä syystä myönnämme myös tehdaskunnostetuille osille saman 2 vuoden täystakuun kuin meidän uusille osille asennettaessa osat Volvo korjaamolla.

 

Esimerkkejä Volvon tehdaskunnostettujen osien laajasta tarjonnasta:

MOOTTORI
Moottori täydellinen
Puolimoottori
Sylinterikansi
Kampiakseli
Polttoainepumppu
Yksikkösumutin
Turboahdin

Hiukkassuodatin (DPF)
NOx-anturi
AdBlue-pumppu

Äänenvaimennin
Jäähdytin
Ahtoilmanjäähdytin
Jäähdytysnestepumppu
Moottorin ohjausyksikkö

 

SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Laturi

Käynnistysmoottori

JARRUT

Jarrusatula

Paineilmakompressori

Jarrusylinteri

Ilmankuivain

Modulaattori

 

OHJAUS

Ohjausvaihde

VAIHTEISTO

Vaihteisto täydellinen

Perusvaihteisto

Perusvaihteisto lyhyt

Hallintakotelo

Kytkinsarja

Kytkinsylinteri
 

VETOAKSELI

Tasauspyörästö

VOLVO TRUCKS OHEISTUOTTEET

100 % AITOA KAIKESSA MITÄ TEEMME

Myös oheistuotteiden toiminta perustuu, kuten kuorma-autojen valmistus, Volvon perusarvoihin - laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. Tämä näkyy siinä kuinka suunnittelemme, hankimme, valmistamme, pakkaamme, toimitamme ja kierrätämme oheistuotteitamme.

Volvo Leluautot

Volvo leluautoilla perheen nuorimmat voivat tutustua hauskasti hyötyajoneuvojen jännittävään maailmaan. Tutustu tarjontaan osoitteessa shop.volvogroup.com

 

Tilaa ja nouda lelut omalta jälleenmyyjältäsi ilman erillisiä toimituskuluja.

Classic Blue -kampanja:

Mikäli teet nyt autollesi 24kk Classic Blue sopimuksen, tarjoamme katsastustarkastukset (jarruhidastuvuusmittaus, pakokaasumittaus, nopeuden rajoittimen tarkastus ja digipiirturin tarkastus) veloituksetta. Kampanja on voimassa 01.12.2023 saakka.

VOLVO CLASSIC VARAOSAT

Samat alkuperäisosat mutta entistä edullisemmin! Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien Volvo kuormaautomallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Huipputarjoukseen on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään 5 vuotta. Volvon asentamilla Classic Varaosilla on 2 vuoden täystakuu, koska ne ovat Aitoja Volvo Varaosia. Sinä saat laatua, sujuvia kuljetuksia ja mielenrauhaa.

Kysy lisää jälleenmyyjältäsi tai lue lisää täältä

Volvon alkuperäiset ilmapalkeet varmistavat jousituksen, joka pitää auton vakaana ja kuljettajan olon miellyttävänä. Ilmapalkeet altistuvat työympäristössään lialle, kosteudelle, äärimmäisille lämpötiloille ja otsonille, jotka kaikki aiheuttavat niiden kulumista. Tästä syystä ilmapalkeille suoritetaan alan kattavimpia testejä – varmistaakseen niiden kestävyys kaikissa käyttöolosuhteissa.

 • Valmistettuja luonnon- ja synteettisen kumin optimiseoksesta kestääkseen olosuhteita purevasta talvikylmästä autiomaan polttavaan kuumuuteen
 • Kestävät poikkeuksellisen hyvin suolaa, öljyä, otsonia ja kemikaaleja 
 • Korkea mittavakaus varmistaa optimaalisen jousituksen sekä suojan koko ilmajousitusjärjestelmälle ja vaimentimille

Lue lisää Volvon alkuperäisten ilmapalkeiden ominaisuuksista ja eduista alta ja tutustu samalla tarjouksiin!

 

Pidetään pyörät pyörimässä Aidoilla Volvo Varaosilla.

Aidot Volvo Varaosat

Käyttämällä alkuperäisosia varmistut siitä, että autosi ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla alkuperäisosat ovat takuu autosi toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Osilla on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle. Vastaamme lisäksi asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Aidoilla Volvo Varaosilla 2 vuoden täystakuu

Olemme varaosiemme laadusta niin varmoja, että annamme niille kahden vuoden täystakuun ilman kilometrirajoituksia, kun osat asennetaan Volvo huoltokorjaamolla. Annamme saman takuun myös työlle ja vastaamme lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Volvo Classic Varaosat - parhaat varaosat vanhempiin kuorma-automalleihin

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden säilymisen korkealla.

Volvo Classic Varaosa -valikoimaan on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Hinnat voimassa 31.12.2023 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Osa tuotteista voi olla jälleenmyyjille tilaustuotteita. Alv. 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.

Volvo Trucks oheistuotteet Auto-Kilta Truck Oy:n toimipisteistä!

Katso valikoima tästä tai kuvan QR-koodilla. Tilaa tuotteet suoraan toimipisteeltämme.

Hinnat voimassa 31.12.2022 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Osa tuotteista voi olla jälleenmyyjille tilaustuotteita. Alv. 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.