Volvo Trucks kuorma-autot

Tutustu Volvo kuorma-autoihin ja siihen, miten räätälöimme ne tarpeisiisi. Tutustu tarkemmin moottoreihin, alustaan, ohjaamoihin ja ratkaisuihin, jotka tekevät Volvon kuorma-autoista ainutlaatuisia. Perehdy yksityiskohtiin ja laajaan valikoimaan vaihtoehtoja. Täältä löydät seuraavan kuorma-autosi.

I-Save -toiminnolla varustettu Volvo FH on lyömätön kaukokuljetusauto

I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa – ajettavuudesta tinkimättä. Mitä enemmän kilometrejä, sitä enemmän säästöjä ja sitä suurempi vaikutus kannattavuuteen.

 

I-Save‑toiminnolla varustetussa Volvo FH:ssa on sekä D13TC-moottori että taloudellisuuspaketti*. Se voi vähentää polttoainekuluja jopa 10 prosenttia**.

 

Lue lisää I-Savesta

Volvo Truck Builder - suunnittele oma Volvosi

Suunnittele täydellinen Volvo kuorma-auto valitsemalla malli ja räätälöi se haluamallasi värillä, sisustustasolla ja valoilla. Kun olet suunnitellut ihanteellisen kuorma-autosi, voit ladata sen itsellesi, lähettää suunnitelman sähköpostilla tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään keskustellaksesi tarpeistasi.

Aloita suunnittelu täältä

Poimintoja palveluistamme

Kuorma-autosi takuu
 

Uudessa Volvo-kuorma-autossasi on 12 kuukauden takuu ajoneuvolle ja 24 kuukauden takuu voimansiirrolle. Yhdessä nämä tarjoavat kattavan etupaketin, joka suojaa sinua valmistusvirheiltä. Mahdolliset vialliset osat korjataan tai korvataan täysin ilmaiseksi valtuutetulla Volvon korjaamolla. Ajoneuvotakuu on voimassa 12 kuukautta alkaen luovutuspäivästä ilman kilometrirajoituksia. Voimansiirtotakuu on voimassa 24 kuukautta toimituspäivästä tai enintään 300 000 km. Jälleenmyyjäsi voi antaa sinulle lisätietoja takuun ehdoista.

* Taloudellisuuspaketti sisältää karttapohjaisen I-See-toiminnon, I-Shiftin kaukoliikennettä varten optimoidulla ohjelmistolla, I-Cruisen ja I-Rollin, polttoainetehokkaat taka-akselit, tyhjäkäyntisammutuksen ja ohjaustehostimen pumpun, jonka tilavuus on säätyvä.

** D13TC Euro 6 step D ja taloudellisuuspaketti (I-Save) verrattuna D13 eSCR Euro 6 step D -moottoriin. Vakionopeudensäädin, todelliset pinnanmuodot, kuljettajan ajokokemus, sääolosuhteet ja monet muut tekijät vaikuttavat todelliseen kulutukseen.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Poikkea käymään, pirauta tai sovi tapaaminen.

Olemme täällä sinua varten