Volvo Trucks Palvelut

Pidämme kuorma-autosi ja yrityksesi liikkeessä
 

Volvo kuorma-autolla olet hyvissä asemissa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Meidän sitoumuksemme ei kuitenkaan pääty siihen, että ojennamme avaimet. Siitä kaikki vasta alkaa. Katso, kuinka asialle omistautuneet jälleenmyyjätiimit, Aidot Volvo Varaosat, laaja palvelutarjonta ja uraauurtavat yhteysratkaisut pitävät kuorma-autosi ja liiketoimintasi pyörät pyörimässä. Kilometri toisensa jälkeen. Päivästä päivään. Tämä kaikki sisältyy lupaukseemme antaa parasta mahdollista tukea kuorma-auton koko käyttöiän ajan ja myös sen jälkeen.

Kuljettajakoulutus

Investointi, joka maksaa itsensä takaisin! Kuljettaja on yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeässä roolissa. Kuljettajan päätökset vaikuttavat ratkaisevasti siihen tekeekö auto voittoa vai tappiota. Volvo Kuljettajakoulutuksessa ammattilaiset kouluttavat ammattilaisia pääsemään parhaisiin tuloksiin. Tule yleisiin koulutuspäiviimme tai ota yhteyttä niin räätälöimme yrityksellesi parhaan koulutuksen. Tutustu koulutuskokonaisuuksiin alla tai kysy räätälöityä koulutusta!

Ajoneuvotekniikka ja ajotapa

Oikealla ajoneuvon käytöllä ja ajotavalla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja lisätä tuottavuutta.

 

Korttikoulutukset

Kauttamme voit saada kuljetuslalla tarvittavat korttikoulutukset kuten ADR-ajolupakoulutus, työturvallisuuskortti ja Tieturva1. Lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia ensiapukoulutuksia, mm Hätä-EA ja EA1.


Koulutusten sisältö voidaan räätälöidä aina yrityksesi tarpeisiin.

Muu kuljettajien ammattitaito

Kauttamme saat esimerkiksi kuorman varmistamiseen, ajo- ja lepoaikalainsäädäntöön ja asiakaspalveluun liittyvät koulutukset.

 

Työhyvinvointi

Kuljettajien työssä jaksaminen on kuljetusyrityksen elinehto. Kauttamme monipuoliset työhyvinvoinnin koulutukset

Huolehdi liiketoiminnastasi

Etsimme oikean varaosan, huollamme kuorma-autosi ja paljon muuta – olemme täällä sinua varten. Soita tai tule käymään.