Uudistuksia Volvo Truck Center Idän Volvo kuorma-automyynnissä

Volvo Truck Center Idän myyntialueella uutena Volvo kuorma-automyyjänä on aloittanut Mika Vainikainen. Samalla Kuopion, Joensuun ja Iisalmen myyntialuetta muokataan kesäkuun alusta alkaen. Kesäkuun alusta alkaen Kuopion alueen Volvo Trucks asiakkaita palvelee Reijo Holopainen sekä Mika Vainikainen. Holopainen jatkaa Joensuun kuorma-automyyjänä ja Mika Vainikainen vastaa jatkossa Iisalmen alueen Volvo-asiakkuuksista.

Kuopiossa Mika Vainikainen aloitti Volvo Truck Center Kuopion uutena kuorma-automyyjänä 27.5.2019. Vainikaisella on aiempaa kokemusta kuorma-autoista niin ratin takaa, kuin kuorma-automyyjän tehtävistä.

”Mikalla on hyvä tuntemus alueen asiakkaista ja kokemusta eri kuljetusaloilta. Näistä on hyötyä tulevassa työssä”, Volvo Truck Center Idän aluejohtaja Kalle Hakala kertoo.

Volvo jatkaa vahvana Idän alueella

Kesäkuun alusta alkaen Kuopion, Joensuun ja Iisalmen myyntialueisiin tehtiin muutoksia niin, että Kuopion alueen asiakkaita palvelee sekä Mika Vainikainen että Reijo Holopainen, Joensuun myyntialueen kuorma-autokaupoista vastaa tulevaisuudessakin Reijo Holopainen ja Iisalmen alueesta vastaa jatkossa uutena volvolaisena aloittanut Mika Vainikainen.

”Kuopion, Joensuun ja Iisalmen myyntialueilla Volvo on menestynyt erittäin hyvin. Volvo on ollut alueen selkeä markkinajohtaja raskaissa kuorma-autoissa. Uuden myyjän nimeämisen myötä päätimme jakaa aluetta maantieteellisesti uudella tavalla. Tällä halutaan turvata hyvä ja laadukas asiakaskokemus ja säilyttää Volvon vahva markkina-asema alueella tulevaisuudessakin”, aluemuutoksen taustoista kertoo aluemyyntipäällikkö Pasi Ojakangas.


Yhteystiedot:

Kuopio, Joensuu:
Reijo Holopainen, kuorma-automyyjä, Volvo Trucks 
puh: 050 5752 842, reijo.holopainen@volvo.com                             
Volvo Truck Center Kuopio, Mestarinkatu 3, 70101 Kuopio
Raskaspari Joensuu, Lukkotie 9, 80100 Joensuu

Kuopio, Iisalmi:
Mika Vainikainen kuorma-automyyjä, Volvo Trucks
puh: 0400 675 728, mika.vainikainen@volvo.com                             
Volvo Truck Center Kuopio, Mestarinkatu 3, 70101 Kuopio
Raskaspari Iisalmi, Tiirankatu 2, 74120 Iisalmi

Lisätietoja:

Kalle Hakala, Aluejohtaja, Volvo Truck Center Itä-Suomi
puh: 050 4774 560,
kalle.hakala@volvo.com

Pasi Ojankangas, Volvo Trucks Aluemyyntipäällikkö, Volvo Truck Center Itä-Suomi
puh: 050 5959 502,
pasi.ojakangas@volvo.com

Volvo Finland Ab: Volvo Truck Center
Volvo Finland Ab on Volvo -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Center toimipisteitä on Suomessa 10 paikkakunnalla. Volvo Finlandissa työskentelee n. 500 henkilöä.

www.volvotruckcenter.fi
www.volvotrucks.fi
www.renault-trucks.fi

Related News