Lisää tuottavuutta

Palvelut Renault Trucks -kuorma-autoille

Kun haluat kuorma-autoltasi parhaan mahdollisen tuottavuuden, me voimme auttaa sinua saavuttamaan sen. Tutustu palveluihimme alla.

Huollot ja korjaukset

Pidä Renault kuorma- ja pakettiautosi ensiluokkaisessa kunnossa! Valtuutetulla Renault Trucks -huoltokorjaamolla saat parasta palvelua kuorma- ja pakettiautollesi. Varaosamme pitävät autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Renault Trucks 24/7 -palvelu

Ei väliä missä ajat tai mitä kello on. Voit aina pyytää apua yhdellä puhelinsoitolla ja suomeksi.

Renault Trucks 24/7: 00800 1234 2424

Renault Trucksin asennettujen varaosien kahden vuoden täystakuu

Koko Euroopan laajuinen täystakuu kattaa Renault Trucks paketti- ja kuorma-autojen alkuperäiset varaosat ja vaihto-osat sekä lisävarusteet, ja niiden asennustyöt sekä seurannaisvauriot, ilman kilometrirajoitusta.

Renault Trucks varaosat ja lisävarusteet

Laaja ja monipuolinen varaosatarjontamme kattaa kaikki Renault Trucks -automme vanhoista malleista uusimpiin. Ota meihin yhteyttä niin löydämme juuri sinun autoosi täydelliset lisävarusteet.

Start & Drive -huoltosopimukset

Hallitse yrityksesi kustannuksia ja paranna tuottavuuttasi! Renault Trucksin Start & Drive -sopimukset kattavat ajoneuvosi huollot ja tarvittaessa myös korjaukset, mikä mahdollistaa ajoneuvolle parhaan mahdollisen käyttöasteen. Teemme jokaiseen kuorma-autoon sinun ajotehtäväsi mukaan räätälöidyn huoltosuunnitelman, jonka avulla varmistamme auton oikea-aikaisen huollon. Valitse vaihtoehto, joka sopii sinulle parhaiten.

 

START & DRIVE REFERENCE:

Huoltosopimus sisältää ajoneuvon huoltosuunnitelman mukaiset huoltotoimenpiteet


START & DRIVE EXCELLENCE:

Huoltosopimus sisältää ajoneuvon huoltosuunnitelman mukaiset huoltotoimenpiteet, kuluvien osien uusinnat ja korjaukset koko ajoneuvolle.


ENNAKOI HUOLLOT: START & DRIVE PREDICT:

Paranna ajoneuvosi käytettävyyttä proaktiivisen ylläpitoa ja kuluvia osia koskevan huoltopalvelumme avulla, mukaan lukien ennakoiva yhteydenpitomme sinuun suunnittelemattomien pysähdysten estämiseksi.

 

Lue lisää Start & Drive -huoltosopimuksista

Säästä polttoainetta

Optifuel

Renault Trucks mallisto ja kattavat palvelut on suunniteltu säästämään polttoainekuluja. Edistyksellinen tuotetekniikka, käytön opastus ja taloudellisen ajotavan koulutus ja seuranta: kaikki on otettu huomioon, jotta voit vähentää polttoaineen kulutusta mahdollisimman paljon.

Jopa 15% polttoainesäästöjä: Optifuel-ohjelma
Optifuel-ohjelma auttaa yritystä vähentämään polttoainekustannuksia: ohjelmaan sisältyy kuljettajien koulutus ja seuranta.

Ajoneuvon tehokas käyttö heti alusta alkaen: Optifuel handover
Ajoneuvon käyttöönotto-ohjelma ohjaa taloudelliseen käyttöön heti alusta alkaen.

Taloudellisen ajotavan koulutus: Optifuel training
Optifuel training on kuljettajille suunnattu koulutusmoduuli, jossa opastetaan ennakoivaan ja taloudelliseen ajotapaan ja voimalinjan parhaaseen hyödyntämiseen.

Lue lisää Optifuel-ratkaisuista

Kaluston hallinta helpoksi

Optifleet

Optifleet-kuljetustenhallintajärjestelmä tukee sinua päivittäisissä tehtävissäsi ja auttaa pienentämään käyttökustannuksia. Voit ohjata toimintojasi reaaliajassa ja hallita tärkeimpiä kulujasi.

Kaikissa Renault Trucks Euro 6 -rahtiliikennemallistoissa on esivalmius jo tehtaalta. Map-, Check- ja Drive- palvelut ovat aktivoitavissa ilman laitteistokustannuksia. Tilaus on kuukausiperusteinen eikä siihen liity aikasitoumusta. Sovellusta voidaan käyttää ilman rajoituksia kaikkialla Euroopassa.

Optifleet-palvelut:

Drive - Seuraa määräysten mukaisia ajo- ja lepoaikoja reaaliajassa

Check - Seuraa autojesi kulutusta ja paranna polttoainetalouttasi.

Optifleet Map - Paikanna kalustosi reaaliajassa, analysoi autojesi kulkureittihistoriat, optimoi ajoreitit.

Link - Viesti toimiston ja kuljettajien välillä kiinteään hintaan.
 

Lue lisää Optifleetistä

Renault Trucks -rahoitus

Kun tunnemme liiketoimintasi voimme tarjota asiakaskohtaisia, juuri sinulle soveltuvia rahoitusratkaisuja. Lisäksi käyttämällä Renault Trucks rahoitusta jäävät pankkisi rahoituslimiitit vapaaksi muihin tarkoituksiin.

 

Osamaksurahoitus - helppo tie ajoneuvon omistamiseen

Yhdessä sovimme rahoitusehdot, kuten rahoitusajan, käsirahan suuruuden ja korkosidonnaisuuden. Kun sopimus on kokonaisuudessaan maksettu, siirtyy ajoneuvon omistus sinulle.

Rahoitusleasing - ajoneuvon täysi käyttöoikeus

Rahoitusleasing on ajoneuvon pitkäaikainen vuokrasopimus.

Huoltoleasing - huoletonta ajamista

Huoltoleasing on ajoneuvon pitkäaikainen vuokrasopimus, jossa kuukausierä sisältää myös huollot ja korjaukset.
 

Lue lisää