Vaurio- ja kolarikorjaukset

Kaikilla Raskasparin korjaamolla hoituvat pienemmät kolarikorjaukset ammattitaidolla.

Joensuun ja Kotkan korjaamoille on keskitetty vaativimmat ohjaamon oikaisut ja peltikorjaukset.

Uusi ohjaamonoikaisulaite on varustettu Autorobotin monipuolisella puomistolla jolla veto saadaan kohdistettu oikaistavaan rakenteeseen aina juuri oikean suuntaisena ja vahvuisena.

Ohjaamoiden oikaiseminen on tarkkaa puuhaa ja vain tarkalla mittaamisella voidaan varmistaa oikaisun onnistuminen. Raskaspari sai ensimmäisenä Suomalaisena Raskaankaluston korjaamona käyttöönsä Autorobotin uuden tietokonepohjaisen mittalaitteiston. Tällä mittalaitteella voidaan mitata ohjaamon vauriot ennen oikaisua, oikaisun aikana ja varmistaa korjauksen jälkeen, että ohjaamo on valmistajan ohjearvoissa. Mittauksista saadaan tuloste jota voidaan käyttää korjausarvion tekemisessä ja se on asiakkaalle vakuutus siitä, että ohjaamo vastaa autonvalmistajan vaatimuksia myös korjauksen jälkeen.

 

Seisontapäivät minimiin

Kun kolarikorjausta voidaan tehdä kahdessa vuorossa, aamu kuudesta ilta kymmeneen nopeutuu korjauksen läpimenoaika puoleen ja näin minimoituvat myös seisontapäivät.

Mittaus on tärkeätä myös rungon osalta. Ennen akseliston suuntaamista uusilla TruckCam mittalaitteilla, voidaan samaisella laitteella mitata myös rungon suoruus, jolloin siitäkin saadaan kirjallinen dokumentti vakuutusyhtiölle ja auton omistajalle.