Vaadi akselistojen suuntaus aina kun vaihdat uudet renkaat

Renkaan epänormaali kuluminen ja suuri polttoaineenkulutus ovat tunnettuja ongelmia raskaassa kalustossa, mutta niitä ei pidä hyväksyä. Kun olet hankkimassa uusia renkaita muista aina vaatia koko ajoneuvoyhdistelmäsi suuntauksen tarkistus. Näin varmistat, että renkaasi kestävät niin kuin on suunniteltu ja pidät samalla polttoainekulutuksen aisoissa.

Kaikilla Raskasparin korjaamoilla on nyt uusimmat ja tarkimmat laitteet. Vain kunnollisilla laitteilla voidaan saada aikaiseksi luotettavia mittauksia.

Raskaspari taitaa myös akseliston oikaisun!

Raskasparin mekaanikot on koulutettu hyödyntämään uuden laitteiston hienoja ominaisuuksia käytännössä. Induktiokuumentimella ammattilainen voi lämmittää akselia juuri oikeasta paikasta, jolloin teräs ensin laajenee, mutta jäähdytettäessä vetäytyy kasaan. Tämän muodonmuutoksen avulla akseli saadaan oikaistua käyttämättä yhtään voimaa.

Nyt siis onnistuu niin akselistojen mittaus, suuntaus kuin oikaisu. Kun akselistojen suuntausta muutetaan, saa asiakas mukaansa tietokonetulosteen josta näkyy havainnollisesti mitattu lopputulos.

Akseliston suuntauksen tarkastus

Hinta / akseli 39 €

Työhön sisältyy auton ja/tai perävaunun akselien suuntauksen tarkastus. Mahdolliset muutokset/säädöt veloitetaan erikseen.

Hinta on voimassa 31.12.2020 asti, alv 0%.