VOLVO ANTAA KAHDEN VUODEN TÄYSTAKUUN RASKASPARI OY:N ASENTAMILLE VOLVO KUORMA- JA LINJA-AUTOJEN SEKÄ Renault kuorma-autojen varaosille.

Aitojen Volvo varaosien takuu parani entisestään. 1.1.2018 alkaen Volvon asentamilla varaosilla on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa varaosat, työt ja seurannaisvauriot.

Näin asiakas saa testattua Volvo ja Renault laatua sekä parhaan hinta-laatusuhteen joka varmistaa kuorma-auton korkean käyttöasteen.

- Aidot Volvo varaosat ovat aina asiakkaille paras ja tuottavin vaihtoehto, ja ne tarjoavat eniten rahalle vastinetta. Asennettujen varaosien kahden vuoden täystakuu tarjoaa parhaan mahdollisen turvan, Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm sanoo.

Volvo luottaa niin paljon huoltoverkostonsa osaamiseen ja varasosiensa laatuun, että antaa Raskaspari Oy:llä asennetuille Volvo ja Renault varaosille kahden vuoden täystakuun ilman kilometrirajoituksia. Aikaisemmin takuu oli yhden vuoden pituinen. Takuu koskee myös Volvon alkuperäisiä vaihto-osia ja lisävarusteita.

Takuu kattaa varaosien ja työn lisäksi seurannaisvauriot. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Raskaspari Oy:n huollossa asennettu Volvo osa, esimerkiksi kiertokanki, rikkoo moottorilohkon, asiakas saa myös lohkon ja muut vaurioituneet osat vaihdettua takuun korvaamina. Lisäksi hinaukset kuuluvat takuun piiriin.

- Volvo on kehittänyt ja testannut kaikki aidot Volvo varaosat tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Luotamme niin paljon oman työmme ja varaosiemme laatuun, että voimme antaa asennetuille varaosille kahden vuoden täystakuun, joka kattaa myös seurannaisvauriot, Lindholm toteaa.