TIENHOITOAUTOT

TIENHOITOAUTOT

Meiltä saat toimivan ja tehokkaan tienhoitoauton valmiiksi tarpeittesi mukaan varusteltuna. Käytämme vain hyväksi havaittuja ja luotettavia osia. Näin auto on käytettävissä, kun sitä tarvitaan ja huollot voidaan tehdä suunniteltuna ajankohtana.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
HF-TÖRMÄYSVAIMENNIN

HF-TÖRMÄYSVAIMENNIN

HF-törmäysvaimennin on saatavana vaihto- tai koukkulavarakenteisena ja sen lavarakenne mahdollistaa nopean vaihdon ajoneuvosta toiseen. Ajoneuvoissa tulee olla kaksi sähköliitintä törmäysvaimentimen sähkötoimintoja varten, muuten törmäysvaimennin kulkee kuin normaali vaihtolava tai koukkulava.

Kuljetukset ja siirrot kohteeseen sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti ja sen käyttöönotto työmaalla vaatii vain napin painalluksen. TMA on saatavana myös eri lavapituuksina ja eri laitakorkeuksilla tai umpikorilla, myös vuokrattavissa.

Lisää tietoa tieturvallisuudesta sivun alareunassa. Mukana mm video, jossa tositilanteessa törmäysvaimentimen ansiosta säästytään henkilövahingoilta (törmäys maantienopeudessa).

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa törmäysvaimentimesta

 

Milloin törmäysvaimenninta käytetään?
Törmäysvaimenninta käytetään, kun ajoneuvo on saatava pysähtymään suurehkosta nopeudesta ennen työmaan sisään ajautumistaan, esimerkiksi kaapeliaurauksessa, kaideasennuksissa, piennarleikkuussa ja onnettomuuksien raivauksissa.

Mikä törmäysvaimennin on ja miten se toimii?
Törmäysvaimennin suojaa työkoneita ja minimoi henkilövahinkoja. Törmäysvaimentimen muodostavat itse vaimenninelementti sekä vähintään 9 tonnin painoinen ajoneuvo.

Törmäysvaimentimen myynti ja vuokraus
Toimitamme tietöissä tarvittavia törmäysvaimentimia sekä valmiiksi päällirakenteeseen asennettuna että kevyempänä vedettävänä trailerina. Myös törmäysvaimentimen vuokraus onnistuu.

Viranomaisvaatimukset
Suomessa käytettävien törmäysvaimentimien tulee olla Ruotsin Trafikverketin hyväksymiä. Trafikverketin tekemät testit ovat riittävän kattavia, jotta niiden mukaan voidaan päätellä törmäysvaimentimen ominaisuuksien riittävyys. HF-törmäysvaimennin täyttää vaatimukset.

APURUNGOT

APURUNGOT

Vahvuutemme ovat asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt maansiirtoautojen apurungot ja päällirakenteet.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
MAANRAKENNUSLAVAT JA VARUSTELU

MAANRAKENNUSLAVAT JA VARUSTELU

Varustelemme autot asiakkaiden toiveiden mukaisesti lavatoimittajina esimerkiksi KOME, ELG, JOKOPA ja KHT.

Tuotteitamme on tehdasvalmis Volvo sora-auto X-Pro. Myös kippilaitteet ja niihin liittyvät työt hoituvat kauttamme.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
AKSELIVÄLIMUUTOKSET

AKSELIVÄLIMUUTOKSET

Teemme myös runkovahvistuksia hakkuri- ja nosturiautoihin sekä perävaunujen muutostöitä, mm akseleiden lisäyksiä uusille kokonaismassoille.

Meillä hoituvat lähes kaikki päällirakennetyöt.
 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
HITSAUSTYÖT

HITSAUSTYÖT

Kun kohde on tarkkuutta vaativa ja lopputuloksen on oltava siisti, esimerkiksi RST-putkistojen TIG-hitsaukset, hoidamme ne itse.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
PIIRUSTUKSET, LASKELMAT JA SUUNNITTELU

PIIRUSTUKSET, LASKELMAT JA SUUNNITTELU

Tarvitsemamme piirustukset, laskelmat ja suunnittelu hoituvat talon sisällä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Lisää tieturvallisuudesta

Törmäysvaimennin oli mukana tositoimissa YIT:n työmaalla. Törmäysvaimentimen ansiosta äkkipysähdyksestä 120 km/h nopeudesta selvittiin käytännössä kalustovahingoilla. Katso video

Katso, miten törmäysvaimentimen kyytiin otto, käyttö ja irroitus toimii tässä videossa.
Myös Rakennuslehti kirjoitti törmäysvaimentimesta vuonna 2016 artikkelissaan.


Liikenneviraston ohjeet pdf-muodossa ladattvissa alta