Laskutusohje ja tilinavauslomake

Meillä on käytössä sähköinen ostolaskutus. Varmistathan oikeat tiedot laskuissa, kiitos! Sama laskutusohje pätee molempiin toimipisteisiin, tilaajan nimi ja viite on tärkeä merkitä näkyviin.

Osto- ja myyntireskontrasta meillä vastaa Leena Saloranta.

 

Jos olet uusi asiakas ja haluat meiltä laskun, voit täyttää jo etukäteen tilinavauslomakkeen ja lähettää sen käsittelyyn. Näin homma hoituu sujuvasti sitten korjaamolle tullessa eikä tarvitse miettiä muodollisuuksia.

Voit täyttää lomakkeen suoraan ja lähettää klikkaamalla tai tulostaa, täyttää rauhassa ja skannata meille.

MISTÄ KAIKKI LÄHTI JA MITÄ TEEMME

Ajan mittaan tapahtunutta

HF-Autohuolto Oy aloitti toimintansa maaliskuussa 1993 Riihimäellä 8 hengen voimin. Kolmen vuoden kuluttua oli edessä muutto Karankadulta isompiin, Riihimäen Lasitehtaalta tyhjiksi jääneisiin tiloihin. Tiloja on muokattu ja laajennettu vuosien varrella toiminnan sitä vaatiessa nelinkertaiseksi muuttoaikaan verrattuna. Työntekijämäärä kasvoi yli 40 samaan aikaan kun Hämeenlinnan Auto-Ilveksen Volvo-kuorma-autokorjaamotoiminnat siirtyivät HF-Autohuollolle Riihimäelle. Nykyisin henkilökuntaa on yhteensä hieman alle 100. 

 

Mitä teemme

Olemme Volvo ja Renault kuorma-autojen sekä Valtra traktoreiden merkkikorjaamo sekä KOME, Palfinger ja Lumikko huoltopiste. Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto- ja tienhoitoautojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin ja rungonoikaisuun. Korinoikaisuradalla on mittaa 25 m ja laitepuolelta löytyy tarvittava induktiolämmitin vääntyneiden runkojen oikaisuun. Riihimäellä tehdään päällirakenteita ja varusteluja noin 50 autoon vuosittain. Lisäksi toimimme Linden (entinen AGA) teollisuuskaasujen palvelupisteenä ja tarjoamme tilat ulkoisena palveluna toteutetulle katsastuspalvelulle.

 

Tilat ja puitteet

Raskaan kaluston katsastus onnistuu samalla käynnillä Katsastuslinjan toimesta päivittäin. Katsastus ja jarruajot voidaan tehdä sisätiloissa, kun ovet saadaan yhdistelmän perästä kiinni.
 

Tehtaankatu 5
Peruskorjattuihin tiloin ovat siirtyneet kuorma-autojen huolto- ja korjaustoiminta sekä varaosamyynti. Samassa paikassa on myös koulutustilat,  pääosa hallinnosta ja rengaspalvelut.

Tehtaankatu 17
Päällirakenne- ja vauriokorjaus sekä Valtra-korjaamo ja automyynti sekä pysyvät tutuilla paikoillaan. Linden teollisuuskaasumyynti ja noutopistepalvelu jatkaa myös tutulla tontilla.

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Toimintapolitiikkamme

Vastuullisuus, ympäristö ja laatu

Täytämme yhteiskunnalliset velvoitteemme ja toimintamme perustuu rehellisyyteen. Pidämme tärkeänä kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista kaikissa työpisteissämme.

Toimintamme täyttää ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän vaatimukset. LRQA auditoi järjestelmämme kerran vuodessa, lisäksi toimintaamme auditoidaan muiden yhteistyökumppaneiden taholta säännöllisesti.

Tilaajavastuulain mukaiset todistuksemme löytyvät Tilaajavastuu-palvelun kautta www.vastuugroup.fi

 

Käsittelemme ja säilytämme meille toimitettuja ja omassa toiminnassa muodostuneita tietoja turvallisesti ja asianmukaisesti.