Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiö

Finland

TULEVAISUUDEN TÄHDET - SILTA KULJETUSALAN VERKOSTOIHIN

Tulevaisuuden tähdet on koulutusohjelma, joka tarjoaa ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle mahdollisuuden nähdä ja kokea ainutlaatuisella tavalla niin kansainvälisen suuryrityksen toiminta vierailulla Volvo Trucksin pääkonttorille Göteborgiin kuin tutustua suomalaisten kuljetusyritysten edelläkävijöihin. Ohjelmassa perehdytään myös viranomaisten ja järjestöjen merkitykseen kuljetus- ja logistiikka-alalle. Tulevaisuuden tähdet on alan tehoperehdytys, joka iskee suoraan kuljetusalan ytimeen syventäen opiskelijan aiempaa osaamista ja avaa verkostot alan päättäjiin. Tulevaisuuden tähdet tarjoaa näköalapaikan logistiikan, kuljetusratkaisujen ja tekniikan kehitykseen. Tulevaisuuden tähdet on silta kuljetusalan verkostoihin.

TARJOLLA ALAN UUSIN TIETO JA PARHAAT VERKOSTOT

Tulevaisuuden tähdet -ohjelman tavoitteena on

  • antaa opiskelijoille tietoa huomisen kuljetusalasta
  • yhdistää opiskelijat ja kuljetusalan päättäjät
  • luoda perusta pätevien johtajien rekrytoinnille suomalaisiin kuljetusyrityksiin
  • tiivistää suhteita korkeakoulujen ja kuljetusalan toimijoiden välillä.

Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on tarkoitettu yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa logistiikkaa opiskeleville, joita kiinnostaa ura kuljetus- ja logistiikka-alalla. Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön rahoittama hanke, joka on opiskelijalle maksuton. 

”TULEVAISUUDEN TÄHDET – TIELLÄ TYÖELÄMÄÄN”

Tunnelmia edellisen ohjelman osallistujilta: Ohjelma on saanut tähtioppilailta poikkeuksetta erinomaiset arviot. Opiskelijat ovat kokeneet hyötyneensä ohjelmasta merkittävästi työuraansa ajatellen niin tietojen karttumisessa, suhteiden luomisessa kuin toisilta opiskelijoilta oppimisessa.

Kaikki se, mitä kuulimme ja näimme, oli paljon enemmän kuin kouluvuosien aikana on voinut oppia.
Haluan olla rakentamassa tulevaisuuden logistiikkaa alan suurimpien yritysten johdossa.