Kuorma- ja pakettiauton renkaat - myynti- ja huoltopalvelut Käyttöautossa

Käyttöauto tarjoaa kuorma-autojen rengasmyynnin ja -huollon palvelut. Käyttöautosta Vaasasta saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta. Kauttamme suorat rengastoimitukset myös Seinäjoen ja Närpiön alueen asiakkaillemme. Käyttöauto tarjoaa palveluita, joilla voit pienentää kustannuksia, parantaa tuottavuutta ja varmistaa, että kalustosi renkaat ovat aina parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.


OTA YHTEYTTÄ

Kuorma-autot

Rengaspalvelun työnjohtaja
Kaj Salvén
puh. 044 0860 017 

Pakettiautot

Työnjohtaja
Tero Tuohimaa
puh. 0500 561 665

Kuorma-auton renkaiden myynti- ja huoltopalvelut

Tarjoamme kattavasti rengaspalveluja. Ajoneuvokohtaisen rengashuollon ansiosta kaikki palvelut saa yhden katon alta, eikä ajoneuvoa tarvitse erikseen käyttää rengasliikkeessä vaan renkaat voidaan vaihtaa muun huollon yhteydessä. Kuorma-auton huolto-ohjelmaan yhdistetyn rengashuollon avulla kuljetusliike voi vähentää kustannuksiaan. Palvelu helpottaa yrittäjän arkea, polttoaineen kulutus pysyy matalana ja käyttöaste nousee.

Ajoneuvokohtaisen rengashuollon ansiosta ajoneuvoa ei tarvitse erikseen käyttää rengasliikkeessä vaan renkaat voidaan vaihtaa muun huollon yhteydessä. Kuorma-auton huolto-ohjelmaan yhdistetyn rengashuollon avulla kuljetusliike voi vähentää kustannuksiaan. Palvelu helpottaa yrittäjän arkea, polttoaineen kulutus pysyy matalana ja käyttöaste nousee.

Suuntauspalvelu antaa pidemmän käyttöiän renkaillesi

Käyttöauton  rengashuollossa Vaasassa selvitämme mitkä toimenpiteet tekevät kuorma-autostasi entistä polttoainetaloudellisemman ja turvallisemman, sekä kuinka renkaiden kilometrisuorite voidaan maksimoida. Tarkistamme renkaiden kunnon. Onko rengasvalinta oikea? Ovatko akselistot suunnattu oikein?

Tarkastuksen jälkeen raportoimme ajoneuvon ja perävaunun sekä renkaiden kunnon. Tarkastukseen perustuen esitämme toimenpidesuosituksia, joiden avulla varmistat, että renkaat pysyvät kunnossa. Suosituksen mukaiset renkaat löytyvät rengasvarastostamme ja asennamme ne tarvittaessa. Vain yksi käynti meillä säästää aikaa ja rahaa, parantaa turvallisuutta ja kasvattaa liiketoimintasi tuottavuutta.

Volvo Älykäs Rengaspalvelu

Ennakoi rengaskorjaukset ja paranna kustannustehokkuutta ja turvallisuutta.

Volvo Älykäs Rengaspalvelun avulla seuraat reaaliaikaisesti renkaiden ilmanpainetta ja lämpötilaa. Näin kuljettaja ja kuljetusyritys ovat jatkuvasti ajantasalla renkaiden tilasta. Mikäli renkaaseen tulee vuoto, sovellus lähettää hälytyksen Volvolle ja palvelun käyttäjälle. Huoltokäynti suunnitellaan yhdessä kuljettajan kanssa. Näin säästetään kuljetysryritysten aikaa, rahaa ja renkaita.

Kysy lisää Volvo Älykäs Rengaspalvelusta meiltä!

Volvo Älykäs Rengaspalvelun hyödyt

Käyttöaste
Kuljetusten laatu ja tehokkuus paranee. Ennakoidut rengaskorjaukset, tehokkaat kilometrit, ei turhia pysähdyksiä.

Kustannustehokkuus
Rengaskuluja on helpompi hallita ja ennakoida. Uusien renkaiden hankintatarve vähenee. Kun rengasvuodot huomataan ajoissa, rengasrunko säästyy.

Polttoainetaloudellisuus
Huolehtimalla renkaiden kunnosta, säästää polttoainetta. Samalla päästöt vähenevät.

Turvallisuus
Turvallisuus tien päällä: yllättävän rengasvaurion riski voidaan minimoida.

Rengaspalvelu Käyttöautolla

- PYÖRIEN SUUNTAUS suoritetaan käyttäen JOSAM-laitteistoa, jotta varmistetaan pyörien ja akseleiden oikea suuntaus ja jotta mahdollistetaan turvallisemmat ja polttoainetehokkaammat ajokilometrit.
- RENGASPAINEET tarkastetaan, jotta et menetä polttoainetta väärien rengaspaineiden vuoksi.
- KULUTUSPINNAN mittaus, varmistat kaluston toimintakunnon.

Voit valita tehtäväksi yhden tai useamman vaiheen oman kalustosi tarpeen mukaisesti. Tarkastuksen jälkeen kerromme, mitkä ovat optimaaliset renkaat kuljetustehtävääsi.

RENGASPALVELU: Vaasassa puh. 044 0860 017 (Toimitamme renkaita tarvittaessa Seinäjoen ja Närpiön toimipisteisiin.)

SUUNTAUKSET: Seinäjoki puh. 06-4185 161, Närpiö puh. 06-3474 110, Vaasa puh. 06-3200 583

Akseliston suuntauksen tärkeys

Polttoaineen kulutuksessa voidaan saavuttaa jopa 5–6 % säästö, kun renkaita ja akselistoa seurataan ja huolletaan systemaattisesti. Lisäksi vähennetään haitallisia CO2-päästöjä ja ajettavuus paranee huomattavasti, mikä puolestaan parantaa turvallisuutta. Samalla pienenee renkaiden kuluminen, mikä vähentää niiden vaihtotarvetta ja pienentää kustannuksia.


1. vasemmalta - Oikein suunnattu akselisto.

2. vasemmalta - Virheellisessä asennossa olevat akselit saavat auton tai perävaunun kyljen toimimaan purjeen tavoin ja lisäävät näin ollen polttoaineenkulutusta jopa 1 %:lla.

3. vasemmalta - Taka-akseleiden virheellinen suuntaus lisää 2-4% polttoaineenkulutusta. Taka-akseleiden virheellinen asento vaikuttaa myös eturenkaiden epänormaaliin kulumiseen.