Huollot ja korjaukset Renault kuorma- ja pakettiautoille

Saat ensiluokkaista palvelua Renault Trucks kuorma-autollesi ja pakettiautollesi sekä perävaunullesi. Ajoneuvon huoltosuunnitelman ansiosta huollot tehdään juuri oikeaan aikaan. Ajoneuvosi tuottavuus nousee ja odottamattomien pysähdysten riski pienenee.

Ajankohtaiset Renault Trucks -huoltotarjoukset

Hinnat voimassa 31.8.2024 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Osa tuotteista voi olla jälleenmyyjille tilaustuotteita. Alv. 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa.

OPTIDRIVER-KYTKIN ASENNETTUNA

Voimansiirtolinjasta otetaan yhä suurempi teho ja vääntömomentti. Kytkimen tehtävänä on suojata muita voimansiirtolinjan osia, joten on itsestään selvää käyttää vain alkuperäisosia.

Tehdaskunnostettu Optidriverkytkin asennettuna 2890 €

*T-high, T, C ja K mallit Optidriver-vaihteistolla. Työhön sisältyy pääakselin puhdistus, kytkinlevyn ja -sylinterin, asetelman ja silmälaakerin uusinta sekä piirturin anturin irrotus, asennus ja sinetöinti. Voimanoton irrotus/asennus sekä vauhtipyörän sorvaus veloitetaan erikseen. Hinta edellyttää vanhan osan palautuksen Renault Trucksille, palautettavan osan EI tarvitse olla alkuperäisosa. Hintaesimerkki on alkaen hinta, se ei ole voimassa kaikissa versioissa, varmista sopivuus ja hinta lähimmältä Renault Trucks jälleenmyyjältä.

NOX-ANTURI ASENNETTUNA

NOx-anturi on osa pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmää, jossa pakokaasujen haitalliset komponentit muunnetaan vaarattomaksi

typeksi ja vesihöyryksi ennen kuin ne päästetään ilmaan. Samalla kun päästöt pysyvät lähellä nollaa, järjestelmä pitää melun

ja polttoaineen kulutuksen alhaisena.

NOx-anturi asennettuna 590 €

**Tehdaskunnostettujen osien autokohtainen saatavuus voi vaihdella. Mahdollisesti tarvittavat lisäosat veloitetaan erikseen. Hintaesimerkki on alkaen hinta, se ei ole voimassa kaikissa versioissa, varmista sopivuus ja hinta lähimmältä Renault Trucks jälleenmyyjältä.

VENTTIILIEN JA YKSIKKÖSUMUTTIMIEN VÄLYSTEN SÄÄTÖ 185 €

Välttyäksesi yllättäviltä seisokeilta on tärkeää, että venttiilien ja yksikkösumuttimien välykset tarkistetaan säännöllisesti. Samalla parannat polttoainetaloutta, sekä ylläpidät moottorin suorituskykyä. Venttiilikopan tiivisteet veloitetaan erikseen, vaihto tarvittaessa tai asiakkaan pyynnöstä.

Renault Trucksin asennettujen varaosien kahden vuoden täystakuu

Myönnämme valtuutetun merkkihuollon asentamille alkuperäisille Renault Trucks varaosille kahden vuoden täystakuun. Täystakuu kattaa paketti- ja kuorma-autojen alkuperäiset varaosat ja vaihto-osat sekä lisävarusteet, ja niiden asennustyöt sekä seurannaisvauriot, ilman kilometrirajoitusta.

Renault Trucks varaosat ja lisävarusteet

Laaja ja monipuolinen varaosatarjontamme kattaa kaikki Renault Trucks -automme vanhoista malleista uusimpiin. Ota meihin yhteyttä niin löydämme juuri sinun autoosi täydelliset lisävarusteet.

Lue aikaisemmin ilmestyneitä Renault Trucks -asiakaslehtiä:

Huom! Tarjoukset eivät ole enää voimassa.