Tästä palvelusta näet, kuka on taloudellisin kuljettajasi.

Polttoaine ja ympäristö

Polttoaine ja ympäristö -palvelu säästää aikaasi analysoimalla ajoneuvo- ja kuljettajakohtaiset tiedot kulutuksesta. Se näyttää mahdolliset säästökohteet ja auttaa myös vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Lisätietoja Polttoaine ja ympäristö -palvelusta
Kuka sopii parhaiten määrättyihin ajotehtäviin.

Työaika

Tästä palvelusta näet, kenelle uusi toimeksianto sopii parhaiten. Saat etukäteen varoituksen, jos kuljettajan työaika on ylittämässä lainsäädännön enimmäisrajat. Ajopiirturin tiedot tallennetaan automaattisesti, joten hallinnollisiin tehtäviin kuluu vähemmän aikaa.

Haluatko tietää enemmän Työaika-palvelusta?
Paikannus: suunnittelun apuna

Paikannus

Tämä palvelu kertoo paitsi kuorma-auton sijainnin (kadun tarkkuudella) myös tarkat tiedot kuljettajasta, kuorma-auton nopeudesta, kuormasta ja ajoneuvotyypistä. Paikannus-palvelun avulla voit suunnitella ja hallita reittejä ja toimintoja niin, että kannattavuus paranee.

Tutustu Paikannus-palveluun
Viestipalvelulla olet suorassa yhteydessä kuorma-autoon

Viestintä

Viestintä-palvelun avulla saat aina yhteyden kuorma-autoon. Kuljettajat saavat tietoja, joiden perusteella he voivat tehdä parempia päätöksiä tien päällä. Kiinteällä kuukausimaksulla voit pitää yhteyttä kuorma-autoihisi niin usein kuin haluat – niiden sijaintiin katsomatta.

Tutustu Viestipalveluun
Käytä kalustoon ja kulutukseen liittyviä tietoja missä tahansa.

Dynafleet-mobiilisovellus

Käytä kalustoon ja kulutukseen liittyviä tietoja missä tahansa. Vertaile kuljettajiesi taloudellisuuspisteitä helposti ja nopeasti. Tee tärkeitä päätöksiä tien päällä. Dynafleet-sovelluksen voi ladata maksutta, kun sinulla on käytössäsi Dynafleet-palvelu. Sovellusta on helppo käyttää, ja se on saatavana älypuhelimiin ja tabletteihin. Missä ikinä liikutkin, pysyt aina ajan tasalla.

Katso, mitä Dynafleet-sovelluksella voi tehdä.
Kuljettajakoulutus on erinomainen valinta, kun haluat saada kaiken irti kuorma-autostasi

Kuljettajakoulutus

Valioluokan kuorma-auto ansaitsee valioluokan kuljettajan. Kun investoit kuljettajakoulutukseen, kuljettaja saa kaiken irti kuorma-autosta tehtävässä kuin tehtävässä. Tällöin myös polttoainetalous, tuottavuus ja turvallisuus paranevat.

Lue lisätietoja kuljettajakoulutuksesta
Säästä polttoainetta jopa 5 % – ilman ylimääräistä vaivaa

Fuel Advice

Säästä polttoainetta jopa 5 %. Henkilökohtaiset polttoaineasiantuntijamme tekevät analyyseja ja antavat vinkkejä jatkuvaan kustannusten pienentämiseen.

Selvitä, mitä hyötyä Fuel Advice -palvelusta on sinulle
Ota meihin yhteyttä

Siirry seuraavaan vaiheeseen

Jos haluat lisää tietoa siitä, kuinka voimme auttaa kaluston hallinnassa, ja sopia tarjouksesta, kirjoita meille tai tule käymään.

Sijaintimme