HYÖTYAJONEUVOT AMMATTITAIDOLLA, AMMATTILAISTEN TARPEISIIN RÄÄTÄLÖITYINÄ

Tervetuloa tutustumaan ammattilaisille suunnattuun Renault Trucks Master mallistoon! Toimitamme ammattikäyttöön soveltuvat räätälöidyt hyötyajoneuvot vaivattomasti.

Saat kaikki palvelut saman katon alta:

  • Auton varustelut räätälöidysti
  • Rahoitus
  • Huoleton Start & Drive huolto- ja korjaussopimus
  • Kustannustehokkaat ja kattava huoltopalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin Volvo Group Trucks verkostosta kautta maan
  • Ilmainen 24/7 palvelupuhelin

Pyydä tarjous mistä päin Suomea tahansa: info.fi@renault-trucks.com

Uusi Renault Master Red Edition

Uusi Renault Master Red Edition mallisto

Tutustu uuteen Red Edition mallistoon

Renault Trucks Master -mallisto

Pakettiautosi on hyvissä käsissä

Pakettiautojen huolto

Pakettiautojen huolto ja korjaukset

Kun hankit Renault Trucks Master -pakettiauton meiltä, hyödyt mm. laajasta korjaamoverkostosta, kattavista aukioloajoista, huoltosopimuksista ja joustavista rahoitusratkaisuista. Pakettiauton omistamisen kuluista suuri osa koostuu huoltokuluista. Start & Drive -huoltosopimuksen ansiosta kulut ovat ennakoitavissa.

Lue lisää huollosta
Takuu

Pakettiautotakuu

Renault Trucks Master pakettiautoilla takuu on 24kk / 100 000 kilometriä.

Mestarin Master

Mestarin Master

Näyttävän näköistä Mestarin Master -erikoismallia voi luonnehtia isännän autoksi. 165-hevosvoimaisella kaksoisturbomoottorilla varustetussa erikois Master pakettiautossa on paljon herkkuja: tyylikkäät helmaputket, valorauta, tehokkaat lisävalot, kevytmetallivanteet ja aurinkolippa. Tyylikkään mallin saa kahdella korikoolla eli 10,8- (L2H2) ja 13-kuutioisena (L3H2).

Lue lisää
NELIVETOINEN PAKETTIAUTO MASTER 4X4

NELIVETOINEN PAKETTIAUTO MASTER 4X4

Volvo Group Trucksilla on ainoana Suomessa nelivetoinen Renault Master 4x4 versio. Neliveto-Masterin maavara nousee noin 60mm molemmilla akseleilla joten maavara on riittävä myös todella haastaviin olosuhteisiin. Nelivetoinen Master soveltuu erinomaisesti vaikkapa huoltoautoksi tai sähkölaitosautoksi.

Lue lisää
Where to find us

Haluatko kuulla lisää?

Olemme virallinen Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen jälleenmyyjä ja korjaamo. Ota meihin yhteyttä jos haluat kuulla lisää pakettiautoista ja palveluistamme.

Yhteystiedot