Ainutlaatuiset sopimukset

Yhdessä laadimme sopimuksen, jossa huomioidaan sekä ajoneuvon käytön määrä että operatiiviset tarpeesi. Sitten huolehdimmekin kaikesta, joten voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi. Valikoimassa on neljä eri sopimusta: Blue, Silver ja Gold uusiin kuorma-autoihin sekä Classic Blue yli viiden vuoden ikäiseen kuorma-autoosi. Mikä niistä sopii sinulle parhaiten?

Taatusti paras mahdollinen käyttöaste

Antaa sinulle etulyöntiaseman

Volvo Gold -huoltosopimus

Volvo Gold -huoltosopimuksemme takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen. Volvo FH- tai Volvo FM -kuorma-autoille lupaamme jopa 100-prosenttisen käyttöasteen. Sopimukseen sisältyy ennakoiva huolto ja kuorma-auton kaikki korjaukset. Näin kustannukset ovat aina ennakoitavissa, liiketoimintojen hallittavuus paranee ja omistamisen kokonaiskustannukset pienenevät.

Tutustu tarkemmin Volvo Gold -sopimukseen
Mukana myös voimansiirtolinjan korjaukset

Ei kalliita yllätyksiä

Volvo Silver -huoltosopimus

Volvo Silver -huoltosopimukseen kuuluvat kaikki voimansiirtolinjan korjaukset. Räätälöimme myös liiketoimintatarpeitasi vastaavan huoltosopimuksen ja huollamme ajoneuvoa ennakoivasti, jotta ajon yllättäviltä keskeytymisiltä vältytään.

Tutustu tarkemmin Volvo Silver -sopimukseen
Kun haluat toimivan, hyvin huolletun kuorma-auton

Jätä kustannusten hallinta meidän huoleksemme

Volvo Blue -huoltosopimus

Volvo Blue -huoltosopimuksen etuja ovat parantunut käyttöaste ja juuri sinulle sopiva huoltosuunnitelma. Sopimukseen sisältyvällä ennakoivalla huollolla huolehditaan siitä, että käytössäsi on aina toimiva ja hyvin huollettu kuorma-auto.

Tutustu tarkemmin Volvo Blue -sopimukseen
Volvo Classic Blue -huoltosopimus

Volvo Classic Blue -huoltosopimus

Onko ajoneuvosi yli viiden vuoden ikäinen, etkä käytä sitä kenties enää yhtä tehokkaasti, vuosisuoritteet ovat pienentyneet tai auto toimii vara-autona yrityksessäsi? Voimme tarjota ajoneuvoosi valmistajan mukaisen huoltosuunnitelman räätälöitynä ajosi mukaan ja sopia yhdessä, mitkä huolloista teetetään valtuutetulla Volvo korjaamolla ja mitkä jäävät sinun vastuullesi.

Tutustu tarkemmin Classic Blue -sopimukseen
Ota yhteyttä

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Autamme sinua päättämään. Soita tai tule käymään. Tai nähdään luonasi, jos se sopii sinulle parhaiten.

Sijaintimme