Maansiirtolavat ja varustelu HF-Autohuollosta

Maanrakennuslavat


Varustamme autot asiakkaiden toiveiden mukaisesti lavatoimittajina esimerkiksi Kome, Elq, Jokopa ja KHT. Tuotteitamme on tehdasvalmis Volvo sora-auto X-Pro. Myös kippilaitteet ja niihin liittyvät työt hoituvat kauttamme.  


Kysy lisää päällirakenneosastoltamme
     tarkemmat yhteystiedot


Volvo X-Pro maansiirtoauto - heti valmis ajoon
 

Törmäysvaimentimet HF-Autohuollosta

HF-Törmäysvaimennin


HF-törmäysvaimennin on saatavana vaihto- tai koukkulavarakenteisena ja sen lavarakenne mahdollistaa nopean vaihdon ajoneuvosta toiseen. Ajoneuvoissa tulee olla kaksi sähköliitintä törmäysvaimentimen sähkötoimintoja varten, muuten törmäysvaimennin kulkee kuin normaali vaihtolava tai koukkulava.

Kuljetukset ja siirrot kohteeseen sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti ja sen käyttöönotto työmaalla vaatii vain napin painalluksen. TMA on saatavana myös eri lavapituuksina ja eri laitakorkeuksilla tai umpikorilla, myös vuokrattavissa.


Kysy lisää päällirakenneosastoltamme
     tarkemmat yhteystiedot

Lisätietoa törmäysvaimentimesta

 

Milloin törmäysvaimenninta käytetään?
Törmäysvaimenninta käytetään, kun ajoneuvo on saatava pysähtymään suurehkosta nopeudesta ennen työmaan sisään ajautumistaan, esimerkiksi kaapeliaurauksessa, kaideasennuksissa, piennarleikkuussa ja onnettomuuksien raivauksissa.

Mikä törmäysvaimennin on ja miten se toimii?
Törmäysvaimennin suojaa työkoneita ja minimoi henkilövahinkoja. Törmäysvaimentimen muodostavat itse vaimenninelementti sekä vähintään 9 tonnin painoinen ajoneuvo.

Törmäysvaimentimen myynti ja vuokraus
Toimitamme tietöissä tarvittavia törmäysvaimentimia sekä valmiiksi päällirakenteeseen asennettuna että kevyempänä vedettävänä trailerina. Myös törmäysvaimentimen vuokraus onnistuu.

Viranomaisvaatimukset
Suomessa käytettävien törmäysvaimentimien tulee olla Ruotsin Trafikverketin hyväksymiä. Trafikverketin tekemät testit ovat riittävän kattavia, jotta niiden mukaan voidaan päätellä törmäysvaimentimen ominaisuuksien riittävyys. HF-törmäysvaimennin täyttää vaatimukset.

Tienhoitoautot HF-Autohuollosta

tienhoitoautot


Meiltä saat toimivan ja tehokkaan tienhoitoauton valmiiksi tarpeittesi mukaan varusteltuna. Käytämme vain hyväksi havaittuja ja luotettavia osia. Näin auto on käytettävissä, kun sitä tarvitaan ja huollot voidaan tehdä suunniteltuna ajankohtana.


Kysy lisää päällirakenneosastoltamme
     tarkemmat yhteystiedot

Volvo XPro Winter tienhoitoauto

Nyt ei ole tienhoito kalustosta kiinni

Tienhoitoauto työssään


Tässä lunta lennättää Volvo XPro Winter, joka on varustettu Arctic Machine Oy:n valmistamalla talvihoitoon tarkoitutetulla tienhoitopaketilla. Varustelut asennettiin Riihimäellä HF-Autohuollossa ja auto perustuu Volvon XPro sora-autokonseptiin.


Kysy lisää tienhoitoautosta!
Mikko Laakso puh 050 434 8310 / mikko.laakso@hf-autohuolto.fi

Lue lisää Volvon Valmis ajoon - konseptiautoista