Mistä kaikki lähti ja mitä teemme

Ajan mittaan tapahtunutta

HF-Autohuolto Oy aloitti toimintansa Riihimäellä maaliskuussa 1993. Kolmen vuoden kuluttua oli edessä muutto Karankadulta isompiin, Riihimäen Lasitehtaalta tyhjiksi jääneisiin tiloihin. Tiloja on muokattu ja laajennettu vuosien varrella toiminnan sitä vaatiessa nelinkertaiseksi muuttoaikaan verrattuna. Työntekijämäärä kasvoi yli 40 samaan aikaan kun Hämeenlinnan Auto-Ilveksen Volvo-kuorma-autokorjaamotoiminnat siirtyivät HF-Autohuollolle Riihimäelle ja työntekijöitä on nykyisin 56.

Mitä teemme

Yritys on Volvo ja Renault kuorma-autojen sekä Valtra traktoreiden merkkikorjaamo sekä KOME, Palfinger ja Lumikko huoltopiste. Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto- ja tienhoitoautojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin ja rungonoikaisuun. Korinoikaisuradalla on mittaa 25 m ja laitepuolelta löytyy tarvittava induktiolämmitin vääntyneiden runkojen oikaisuun. Riihimäellä tehdään päällirakenteita ja varusteluja noin 50 autoon vuosittain.

Tilat ja puitteet

HF-Autohuollossa on nyt 19 huolto- ja korjauspaikkaa kuorma-autoille ja yhdistelmille. Näistä viisi on läpiajettavia ja yhdessä on moduliyhdistelmän mittainen ajosiltanostin. Raskaan kaluston katsastus onnistuu samalla käynnillä Katsastuslinjan toimesta päivittäin. Katsastus ja jarruajot voidaan tehdä sisätiloissa, kun ovet saadaan yhdistelmän perästä kiinni.

Tervetuloa palveltavaksi!

HF-Autohuollon laskutusohje

Olemme siirtyneet sähköiseen laskujen käsittelyyn. Varmistathan oikeat tiedot laskuissa, kiitos!

HF-Autohuollon laskutusohje(PDF, 0.1 MB)

Yhteistyössä

Yhteistyössä


Täytämme yhteiskunnalliset velvoitteemme ja toimintamme perustuu rehellisyyteen. Pidämme tärkeänä kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista kaikissa työpisteissämme.