Mistä kaikki lähti ja mitä teemme

Ajan mittaan tapahtunutta

HF-Autohuolto Oy aloitti toimintansa Riihimäellä maaliskuussa 1993. Kolmen vuoden kuluttua oli edessä muutto Karankadulta isompiin, Riihimäen Lasitehtaalta tyhjiksi jääneisiin tiloihin. Tiloja on muokattu ja laajennettu vuosien varrella toiminnan sitä vaatiessa nelinkertaiseksi muuttoaikaan verrattuna. Työntekijämäärä kasvoi yli 40 samaan aikaan kun Hämeenlinnan Auto-Ilveksen Volvo-kuorma-autokorjaamotoiminnat siirtyivät HF-Autohuollolle Riihimäelle ja työntekijöitä on nykyisin 69.

Mitä teemme

Olemme Volvo ja Renault kuorma-autojen sekä Valtra traktoreiden merkkikorjaamo sekä KOME, Palfinger ja Lumikko huoltopiste. Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto- ja tienhoitoautojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin ja rungonoikaisuun. Korinoikaisuradalla on mittaa 25 m ja laitepuolelta löytyy tarvittava induktiolämmitin vääntyneiden runkojen oikaisuun. Riihimäellä tehdään päällirakenteita ja varusteluja noin 50 autoon vuosittain. Lisäksi toimimme AGAn teollisuuskaasujen palvelupisteenä ja tarjoamme tilat ulkoisena palveluna toteutetulle katsastuspalvelulle.

Tilat ja puitteet

HF-Autohuollossa on nyt 19 huolto- ja korjauspaikkaa kuorma-autoille ja yhdistelmille. Näistä viisi on läpiajettavia ja yhdessä on moduliyhdistelmän mittainen ajosiltanostin. Raskaan kaluston katsastus onnistuu samalla käynnillä Katsastuslinjan toimesta päivittäin. Katsastus ja jarruajot voidaan tehdä sisätiloissa, kun ovet saadaan yhdistelmän perästä kiinni.

Liikennemäärien ja kaluston kokojen kasvaessa tilamme ovat tuoneet haasteita sisällä ja ulkona laajennuksista huolimatta, mutta nyt on helpotusta näköpiirissä, kun siirrämme korjaamotoiminnan entisiin Kastorin tiloihin. Paikka on saman kadun varrella, osoitteessa Tehtaankatu 5. Jatkossa tilat ovat noin 2,5 kertaiset nykyisiin verrattuna ja uuteen paikkaan on tulossa 8 kpl 48 metriä pitkiä läpiajopaikkoja eli HCT-yhdistelmä mahtuu pitkänä sisään. Muutostyöt alkoivat elokuussa 2017 ja muutto tapahtuu helmikuussa 2019.

Peruskorjattuihin tiloin Tehtaankatu 5 siirtyvät kuorma-autojen huolto- ja korjaustoiminta, ja varaosatoimintoja jaetaan kahteen pisteeseen. Tänne sijoittuu myös pääosa hallinnosta ja rengaspalvelut.

Päällirakenne- ja vauriokorjaus pysyvät nykyisessä osoitteessa ja saavat näin myös kipeästi tarvitsemaansa lisätilaa.
Myös Valtra-korjaamo ja automyynti sekä pysyvät tutuilla paikoillaan. AGAn teollisuuskaasumyynti ja noutopistepalvelu jatkaa myös osoitteessa Tehtaankatu 17.


Tervetuloa palveltavaksi!

HF-Autohuollon laskutusohje

Meillä on käytössä sähköinen ostolaskutus. Varmistathan oikeat tiedot laskuissa, kiitos!
Osto- ja myyntireskontrasta meillä vastaa controller Leena Saloranta.

Sama laskutusohje pätee molempiin toimipisteisiin, tilaajan nimi ja viite on entistä tärkeämää merkitä näkyviin.

HF-Autohuollon laskutusohje(PDF, 0.1 MB)

Yhteistyössä

Yhteistyössä


Täytämme yhteiskunnalliset velvoitteemme ja toimintamme perustuu rehellisyyteen. Pidämme tärkeänä kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista kaikissa työpisteissämme.