Huollot ja korjaukset

Pidä kuorma-autosi ensiluokkaisessa kunnossa

Huollot ja korjaukset

Start & Drive -huoltosopimukset kattavat ajoneuvosi huollot ja tarvittaessa myös korjaukset, mikä mahdollistaa ajoneuvolle parhaan mahdollisen käyttöasteen.
Ja mikäli jotain tapahtuu tien päällä, on 24/7 -huoltopalvelumme valmiina auttamaan.
Varaosamme pitävät autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Lue lisää korjaamopalveluistamme
Optifuel

Säästä polttoainetta

Optifuel

Renault Trucks mallisto ja kattavat palvelut on suunniteltu säästämään polttoainekuluja. Edistyksellinen tuotetekniikka, käytön opastus ja taloudellisen ajotavan koulutus ja seuranta: kaikki on otettu huomioon, jotta voit vähentää polttoaineen kulutusta mahdollisimman paljon.

Lue lisää
Optifleet

Lisää tuottavuuttasi

Kaluston hallinta

Optifleet-kuljetustenhallintajärjestelmä tukee sinua päivittäisissä tehtävissäsi ja auttaa pienentämään käyttökustannuksia.

Katso, mitä voit saavuttaa
Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

Autamme sinua hankkimaan taidot, joita tarvitset. Valitaan yhdessä juuri sinun tarvitsemasi kurssi tai laaditaan kokonainen koulutussuunnitelma. Räätälöimme niin yksittäisiä kursseja kuin kokonaisia kurssiohjelmia yrityksesi tarpeiden mukaan.

Tutustu palveluumme
RENAULT TRUCKS RAHOITUS

Auttaa sinua liiketoiminnassa

RENAULT TRUCKS RAHOITUS

Kun tunnemme liiketoimintasi voimme tarjota asiakaskohtaisia, juuri sinulle soveltuvia rahoitusratkaisuja. Lisäksi käyttämällä Renault Trucks rahoitusta jäävät pankkisi rahoituslimiitit vapaaksi muihin tarkoituksiin.