TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

VOLVO OCEAN RACE -ERIKOISMALLI

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

Tutustu lisää

Volvo kuorma-automallisto

Volvo FH ja FH16
Volvo FH ja FH16

Kauko- ja raskaiden kuljetusten edelläkävijät: Volvo FH ja FH16 ovat mukavuudeltaan, turvallisuutta editäviltä ominaisuuksiltaan ja taloudellisuudeltaan ensiluokkaisia.

Volvo FMX
Volvo FMX

Ratkaisu vaativimpiin ajotehtäviin. Vahva, järeä ja täynnä mullistavia ominaisuuksia. Saatavilla myös 4x4, 6x6, 8x6 ja 10x6 sekä miehistöohjaamomallit erikoistehtäviin.

Volvo FM
Volvo FM

Monipuolisin Volvo kuorma-auto. Ensiluokkainen ajotuntuma, erinomainen polttoainetalous ja näyttävä muotoilu.

Volvo FE
Volvo FE

Joustavuus, ajettavuus ja ensiluokkainen tuottavuus. Pienikokoinen, aluejakeluun tarkoitettu kuorma-auto. Saatavana myös maa- tai biokaasukäyttöinen malli.

Volvo FL
Volvo FL

Kevyt ja ketterä – kaupunkijakeluun erikoistunut. Saatavilla myös 4x4 ja miehistöohjaamomallit erikoistehtäviin.

Valmis ajoon - Volvo konseptiautot
Valmis ajoon - Volvo konseptiautot

Tutustu konseptiautoihin, jotka ovat heti valmiina ajoon. Oma malli niin puutavara-, maansiirto-, jakelu-, maidonkeräily- kuin koukkuvaihtolava-autoksi.

Suomi 100 -teippaukset

Nyt tilattavissa uusille tehdastilauksille Suomi 100 -teippaukset juhlavuoden kunniaksi Volvo kuorma-automalleihin.

Kysy lisää kuorma-automyyjältäsi

Volvo Trucks Lisävarusteet

Lisävarusteilla saat kuorma-autoosi aivan uutta ilmettä. Niillä (kuten Work Remote -kaukosäätimellä) säästät aikaa ja parannat taloudellisuutta (kuten ilmanohjaimilla ja ohjelmistopaketeilla). Niiden (kuten kahvinkeittimen) ansiosta voit myös tuntea olosi kotoisaksi työympäristössä. Jos kuorma-autosi kaipaa vielä viimeistä silausta tai haluat siihen tiettyjä varusteita tai ominaisuuksia, ota yhteyttä meihin niin etsimme sopivat tuotteet yhdessä.

Pidä kuorma-autosi toimintakunnossa

Huolto ja sopimukset

Huolto ja huoltosopimukset

Meidän tehtävämme on pitää kuorma-autosi tien päällä. Aidon Volvon Huollon avulla se onnistuu. Haluatko tietää, kuinka voimme tukea kuorma-autosi käyttöastetta?

Lue lisää Volvo Huoltosopimuksista. Lue lisää Aidosta Volvo Huollosta
Rahoitus

Rahoitus

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu.
Haluatko tietää, kuinka voimme auttaa sinua rahoittamaan kuorma-autosi?

Lue lisää ratkaisuistamme.

Kuorma-autojen takuu

Normaali takuumme tuo mielenrauhan 12 kuukaudeksi. Voimansiirtolinjan ja tiettyjen muiden osien takuu kattaa myös seuraavat 12 kuukautta (aina 300 000 kilometriin saakka). Takuuseen sisältyy myös kattava joukko etuja, jotka suojaavat investointiasi – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Takuu sisältää jokaisen takuuseen kuuluvan osan materiaaliviat ja virheellisen työn – luovutusajankohdasta aina takuuajan päättymiseen saakka. Takuu ei kuitenkaan kata vaurioita, väärinkäyttöä tai onnettomuuksia.

Toimitetut kuorma-autot

Meiltä sinulle

Toimitetut kuorma-autot

Kiiltävä säleikkö. Yksilöllinen maalaus. Uuden verhoilun tuoksu. Upouuden kuorma-auton luovutus on kokemus vailla vertaa. Tältä sivulta löydät valikoiman toimittamiamme kuorma-autoja.

Tutustu Renault Trucks Master -pakettiautoihin - tässä erikoismallimme

Mestarin Master

Mestarin Master

Näyttävän näköistä Mestarin Master -erikoismallia voi luonnehtia isännän autoksi. 165-hevosvoimaisella kaksoisturbomoottorilla varustetussa erikois Master pakettiautossa on paljon herkkuja: tyylikkäät helmaputket, valorauta, tehokkaat lisävalot, kevytmetallivanteet ja aurinkolippa. Tyylikkään mallin saa kahdella korikoolla eli 10,8- (L2H2) ja 13-kuutioisena (L3H2).

Lue lisää
NELIVETOINEN PAKETTIAUTO MASTER 4X4

NELIVETOINEN PAKETTIAUTO MASTER 4X4

Volvo Group Trucksilla on ainoana Suomessa nelivetoinen Renault Master 4x4 versio. Neliveto-Masterin maavara nousee noin 60mm molemmilla akseleilla joten maavara on riittävä myös todella haastaviin olosuhteisiin. Nelivetoinen Master soveltuu erinomaisesti vaikkapa huoltoautoksi tai sähkölaitosautoksi.

Lue lisää
Sijaintimme

Haluatko kysyä lisää? Haluatko tarjouksen?

Olemme virallinen Volvo Trucks kuorma-autojen jälleenmyyjä ja korjaamo. Jos haluat lisätietoja, löytää määrätyn lisävarusteen, pyytää tarjouksen tai kiivetä itse ohjauspyörän taakse, ota yhteyttä tai tule käymään.

Sijaintimme